FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Dănciulescu și Prunea, out! Negoiță le-a suspendat contractele foștilor internaționali, pe care nu îi mai suportă

Articol de - Publicat duminica, 05 aprilie 2020 19:49

Dacă starea de urgență va fi prelungită până la mijlocul lunii mai, Ionel Dănciulescu și Florin Prunea vor mai avea de colaborat cu Dinamo doar o lună

Negoiță le-a suspendat contractele foștilor internaționali Prunea și Dănciulescu. Ei se aflau oricum pe picior de plecare, cu acorduri valabile doar până la 30 iunie, dar Ordonanța prin care Guvernul a permis și în sport suspendarea contractelor a constituit o oportunitate pentru patronul lui Dinamo, care i-a sancționat astfel pe doi angajați pe care nu-i mai suporta.

Din managementul de top, doar pe ei i-a trimis la ajutoare sociale. Directorul general Bălănescu a rămas cu contractul valabil, fiindcă el se ocupă de obținerea licenței pentru sezonul următor. Alături de Bălănescu, omul de încredere al lui Negoiță, mai lucrează normal contabilitatea și îngrijitorii terenurilor de antrenament de la Săftica.

Contabilitatea este, de asemenea, ocupată cu alcătuirea dosarului pentru licență, iar gazonul nu poate fi lăsat în paragină, refacerea lui ar fi mai scumpă decât e mentenanța.

Suspendarea contractelor durează cât starea de urgență. Dacă restricția pe care a decretat-o președintele Iohannis se va menține până la jumătatea lunii mai, lui Dănciulescu și lui Negoiță le va mai rămâne de petrecut la Dinamo doar o lună și un pic. Colaborarea lor cu Negoiță expiră la 30 iunie și patronul va putea să scape de ei fără să achite despăgubiri. Și nici ei nu țin să mai continue.

Nu îi mai "înghite" deloc

Negoiță încearcă de câteva luni să scape de Dănciulescu și Prunea. I-a tot șicanat, le-a sugerat să-și dea demisiile, nu i-a băgat în seamă când a luat deciziile cele mai importante. Danciu și Prunea nu au fost nici măcar întrebați despre vânzarea lui Nistor la Craiova sau despre suspendarea contractelor jucătorilor. 

Tocmai de aceea, în public ambii se poziționau invers față de direcția pe care o trasa clubul. "Eu nu sunt de acord cu suspendarea contractelor jucătorilor", a comentat Prunea de curând. El contestase și transferul lui Nistor: "E jenant să îți vinzi căpitanul pentru mai puțin de 400.000 de euro!".

5.000 de eurocâștiga lunar Florin Prunea de la Dinamo, înainte să-i fie suspendat contractul și să rămână cu 2.340 de lei. Dănciulescu pierde ceva mai puțin, el era plătit cu 1.600 de euro

EXCLUSIV Pleacă Mattia Montini de la Dinamo? Italianul dezvăluie: „N-am discutat despre prelungirea contractului”

CITEȘTE ȘI:

DINAMO. Ionuț Negoiță adâncește depresia fanilor: „Echipa va mai exista doar dacă se implică oamenii. Cu sau fără coronavirus, tot aici se ajungea”

Retro GSP. Povestea suspectă a celei mai mari diferențe de scor din Steaua-Dinamo. Hizo: "Ce rost are să dezgropăm morții...?!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  06 Aprilie 2020, 10:25

drum bun cale batuta ..... !!! este o greseala enorma neincluderea lui balanescu in lot cu cele doua *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1802814199748552
Vasile Pop  •  06 Aprilie 2020, 09:44

Drum bun spre "B"????

valu4ever
valu4ever  •  06 Aprilie 2020, 09:05

Cea mai proasta decizie sa-i ti-i in club pe Danciulescu ori Prunea!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close