FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Continuă calvarul pentru Ionuț Panțîru! Fotbalistul s-a operat pentru a treia oară și nu va mai reveni în acest sezon

Ionuț Panțîru // foto: Facebook @FCSBOfficial
Ionuț Panțîru // foto: Facebook @FCSBOfficial

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 20:01 / Actualizat joi, 17 martie 2022 20:51

Ionuț Panțîru (25 de ani), fundașul stânga al celor de la FCSB, trece prin noi momente grele din cauza accidentărilor, fiind supus celei de-a treia intervenții chirurgicale din ultimul an.

Accidentat de coechipierul Adrian Șut, în timpul confruntării cu Sepsi OSK, de pe 25 aprilie 2021, Panțîru nu a mai revenit pe terenul de fotbal, iar agonia acestuia se prelungește, după ce a fost supus unei noi intervenții chirurgicale. 

Elvir Koljic, la un pas de a-și încheia cariera: „Nu i-ar mai fi permis să revină niciodată pe teren”
CSU CRAIOVA
Elvir Koljic, la un pas de a-și încheia cariera: „Nu i-ar mai fi permis să revină niciodată pe teren”

Ionuț Panțîru, din nou pe masa de operație

După ce a suferit deja două intervenții chirurgicale în Italia, ultima în octombrie anul trecut, fotbalistul celor de la FCSB este departe de revenirea pe gazon, iar clubul a anunțat că acesta a fost supus și celei de-a treia operații.

Fotbalistul roș-albaștrilor a ajuns din nou la bisturiu, de această dată la București, acolo unde a fost operat de Dr. Ion Bogdan Codorean. În urma intervenției, lui Panțîru i s-a efectuat un implant de cartilaj, iar revenirea sa a fost amânată pentru luna octombrie. 

„După cele două operații efectuate în Italia, în urma accidentării suferite anul trecut, Ionuț Panțîru a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală pentru condropatie rotuliană grad IV. 
Jucătorul a fost operat, la Monza Metropolitan Hospital, de Dr. Ion Bogdan Codorean, care a efectuat un implant de cartilaj. Intervenția a fost un succes, perioada estimată de recuperare fiind de aproximativ șapte luni.

Clubul nostru este alături de Ionuț și îi dorește să revină cât mai curând pe terenul de fotbal!”, a fost mesajul postat pe Facebook de FCSB.

După cele două operații efectuate în Italia, în urma accidentării suferite anul trecut, Ionuț Panțîru a avut nevoie de o...

Publicată de FCSB pe Joi, 17 martie 2022

Panțîru, mesaj emoționant după o nouă operație

Deși în luna ianuarie declara că va reveni în această primăvară pe teren, Panțîru nu va mai evolua în actuala ediție de campionat. 

După ce a suferit și a treia intervenție chirurgicală, acesta nu și-a pierdut optimismul și a transmis un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram: „Când am crezut că nu mai pot să merg înainte, Dumnezeu mi-a dat putere”.

Ulterior, Panțîru a adăugat un comentariu și la postarea celor de la FCSB, mulțumind tuturor pentru ajutorul oferit în aceste momente dificile ale carierei sale. 

„Vă mulțumesc pentru tot și vă iubesc! Abia aștept sa revin alături de voi, de echipă și să cânt după victorii alături de cei mai frumoși suporteri din țară!”, a fost mesajul postat de Panțîru. 

Inclusiv adversarii din Liga 1 sunt alături de Panțîru. Sergiu Buș (29 de ani), fotbalistul de la CFR, a avut un mesaj pentru colegul său de la FCSB: „Fii tare, Panți!”, a scris Buș, pe Instagram.

Citește și alte știri din Liga 1:

10 ani fără Champions League? Campioana României, misiune imposibilă spre grupe: cu cine ar putea juca CFR Cluj sau FCSB
CUPELE EUROPENE
10 ani fără Champions League? Campioana României, misiune imposibilă spre grupe: cu cine ar putea juca CFR Cluj sau FCSB
LPF, răspuns categoric pentru Dan Petrescu: „Obiectivul Ligii este altul. Nu este vorba doar de munca jucătorilor”
CFR CLUJ
LPF, răspuns categoric pentru Dan Petrescu: „Obiectivul Ligii este altul. Nu este vorba doar de munca jucătorilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cky33
cky33  •  17 Martie 2022, 23:12

Mult succes! Esti un fundas foarte bun si te astetam inapoi pe gazon!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează