FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - ASTRA 0-1

Ionuţ Popa l-a găsit vinovat pe Balaj: "Din cauza lui am pierdut, are ceva cu mine"

Ionuţ Popa a fost trimis în tribună de arbitrul Cristi Balaj
Ionuţ Popa a fost trimis în tribună de arbitrul Cristi Balaj

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 12 august 2011 22:19

CS Mioveni a pierdut în faţa Astrei, 0-1, al treilea meci din acest campionat. Antrenorul argeşenilor, Ionuţ Popa, pune înfrîngerea pe seama arbitrului Cristi Balaj, pe care îl suspectează că încă îi mai poartă anumite resentimente din trecut

"Am pierdut din cauza greşelilor de arbitraj. La gol nu-mi explic cum arbitrul de tuşă, care era departe de linia porţii, a validat golul. Apoi, eliminarea mea a uşurat munca echipei oaspete. Cred că arbitrul Balaj are ceva cu mine, pentru că la acea fază nu am spus decît: Părerea mea este că nu a fost gol.

Mi-aduc aminte acum 10-12 ani am avut un clinci cu Balaj la un meci de baraj Oţelul - Bihor, am avut o atitudine greşită faţă de el şi poate mă ţine minte. Apoi, cînd eram la Iaşi, l-am recuzat tot timpul", a spus antrenorul Ionuţ Popa în conferinţa de presă de după meci.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
martina
martina  •  15 August 2011, 01:00

mascariciul de popa de cind a venit la mioveni se vaita ba ca il fura arbitrii,ba ca n-are jucatori,etc.ar fi timpul sa-si faca bagajele si sa plece! avem lot de jucatori foarte bun! un alt antrenor ar fi scos 4-5 puncte pina acum cu echipa asta! hai miovenii!

double07
double07  •  12 August 2011, 23:28

Daca nu-ti explici cum de a validat golul atunci schimba-ti ochelarii si iti vei explica!

iwindr
iwindr  •  12 August 2011, 22:42

De-aia esti rasul campionatului an de an din cauza lui balaj.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează