FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

EXCLUSIV / VIDEO A jucat la FCSB, CFR Cluj și Craiova, acum se pronunță în lupta la titlu: „Ei merită campionatul, ar reprezenta România mai bine”

FCSB a învins-o pe CFR Cluj în ultimul meci direct, 1-0 // foto: GSP
FCSB a învins-o pe CFR Cluj în ultimul meci direct, 1-0 // foto: GSP

Articol de - Publicat sambata, 07 mai 2022 13:50 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 15:43

Ionuț Rada, 39 de ani, este de părere că CFR Cluj se va impune în duelul pentru campionat cu FCSB. Fost fundaș la ambele formații, Rada crede că trupa lui Dan Petrescu întâmpină finalul de sezon ca favorită la titlu. 

- Ionuț, cine va câștiga campionatul? 
- Uite că avansul de puncte pe care l-a avut CFR Cluj, unul ce părea mare la un moment dat, nu a fost chiar atât de mare. Fie din interior, problemele financiare, fie din exterior, jocul rivalei și războiul psihologic, logic, al celor de la FCSB, s-a pierdut ecartul. Pentru mine e un mare semn de întrebare cum CFR Cluj a permis acest lucru, având în vedere experiența. 

În continuare, cred că tot CFR Cluj e favorită la titlu. Dacă va pierde campionatul, va fi rău financiar pentru grupare! CFR Cluj e singura echipă care poate pierde campionatul. Dacă va fi să câștige FCSB sau chiar Craiova, atunci va fi pentru că ardelenii au pierdut lupta.

Jucători „ținuți în întuneric”! Detalii incredibile înainte de FC Argeș - CFR Cluj
FC ARGEȘ - CFR CLUJ
Jucători „ținuți în întuneric”! Detalii incredibile înainte de FC Argeș - CFR Cluj

Ionuț Rada: „Clar, CFR Cluj merită titlul!”

- Tu cu cine ții? Că ai jucat la toate trei. 
- Au fost perioade frumoase la toate aceste echipe, plus la Rapid. Când joacă între ele, sunt întrebat: „Ionuț, de parte cui ești?!”. La fiecare din aceste echipe am avut momente frumoase. Mi-a părut rău de CFR Cluj când a pierdut cu FCSB, dar apoi m-am bucurat că roș-albaștrii au câștigat, fiindcă au meritat. Am respect deosebit pentru toate aceste cluburi. Sper să vedem o campioană care să merite.

- Și cine merită, până acum? 
- Clar, tot CFR Cluj. A condus un campionat de la un capăt la altul, are valoare, are experiență, ar reprezenta mai bine în Europa. Într-o luptă ascuțită între cele două, tot CFR Cluj e favorită.

106 partideare fostul fundaș la CFR Cluj, unde a marcat de 6 ori și are 3 assist-uri

52 de partidea adunat la Steaua, având un gol și un assist

Mai multe știri din Liga 1: 

Zăvăleanu le dă speranțe mari fanilor lui Dinamo: „Semnăm în scurt timp și anunțăm public”

Gigi Becali a contrazis în direct varianta prezentată de Mihai Stoica la TV: „Da, chiar așa am vrut”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează