FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Gigi Becali a contrazis în direct varianta prezentată de Mihai Stoica la TV: „Da, chiar așa am vrut”

Mihai Stoica și Gigi Becali
Mihai Stoica și Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 mai 2022 13:14 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 13:45

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a afirmat că a vrut arbitri străini la meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a Ligii 1, duel care ar putea decide campioana acestui sezon. Latifundiarul îl contrazice, astfel, pe managerul general al clubului, Mihai Stoica, cel care ieri declarase: „nu vrem arbitri străini, n-am cerut arbitri străini”.

  • FCSB - CFR Cluj, meci din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1, este programat pe 21 mai. Cu două etape până la respectivul duel, ardelenii sunt lideri, cu 51 de puncte, urmați îndeaproape de FCSB, cu 49. 

Confuzie totală la FCSB, unde declarațiile principalilor conducători, patronul Gigi Becali și managerul general Mihai Stoica, se bat cap în cap. 

În această dimineață, Gigi Becali a admis că „am vrut arbitri străini” la meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă a Ligii 1. Declarațiile lui Becali vin la mai puțin de o zi de când Mihai Stoica declarase la Orange Sport că „nu vrem arbitri străini, n-am cerut arbitri străini”. 

Managerul general afirmase, în schimb, că reprezentanții FCSB-ului au întrebat omologii de la CFR Cluj dacă ar dori ca meciul să fie arbitrat de oficiali străini. „Pur și simplu, o curiozitate a lui Gigi”, argumentase MM Stoica.

Fotbalistul pe care Becali a irosit 1,2 milioane de euro lucrează acum pentru o firmă de curățenie: „Nu eu am greșit. E foarte greu să fii fotbalist la FCSB”
DEZVĂLUIRI
Fotbalistul pe care Becali a irosit 1,2 milioane de euro lucrează acum pentru o firmă de curățenie: „Nu eu am greșit. E foarte greu să fii fotbalist la FCSB”

Gigi Becali admite: „Am vrut arbitri străini la FCSB- CFR Cluj”

„Da, am vrut arbitri străini ca să nu fie niciun fel de... e un meci cu presiune. Probabil va arbitra Kovacs, am promis că nu voi mai spune nimic de el, niciodată”, a declarat Becali la Pro Arena. 

Latifundiarul a comentat și posibilitatea ca sistemul de video-arbitraj să fie utilizat la derby-ul cu CFR: „Noi am vrea primii treaba asta, dar nu se poate. Cică au făcut o cerere, dar e cam din scurt”. 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Jucători ținuți „în întuneric”! Detalii incredibile înainte de FC Argeș - CFR Cluj

Toni Petrea a comentat rezultatele sondajului GSP de la „Dezbaterea zilei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
kikostel
kikostel  •  07 Mai 2022, 18:53

"Confuzie totală la FCSB, unde declarațiile principalilor conducători, patronul Gigi Becali și managerul general Mihai Stoica, se bat cap în cap". Confuzia e la GSP, care încă nu înțelege că un manager nu poate avea zero putere de decizie! MM nu este conducător. Este un simplu angajat.

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  07 Mai 2022, 16:29

Cică ei sunt primii care își doresc VAR dar nu se poate. În schimb, CFR-ul a făcut o cerere oficială pentru VAR, dar jiji zice că e prea din scurt... Rămâne varainta arbitrilor străini. De preferință, albanezi.

elgabri
elgabri  •  07 Mai 2022, 15:22

Vrem stiri si despre Mustata !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează