FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-1

Emil Grădinescu, ironizat pentru pariul ratat lansat pe comentariul live al meciului Sepsi - FCSB: „Doar atât am de spus!”

Ionuț Rada (40 de ani) a ironizat pariul făcut live de Emil Grădinescu (63 de ani) în timpul meciului Sepsi - FCSB, scor 0-1, la penalty-ul apărat de Ștefan Târnovanu (22 de ani) în fața lui Alexandru Tudorie (26 de ani). +43   FOTO
Ionuț Rada (40 de ani) a ironizat pariul făcut live de Emil Grădinescu (63 de ani) în timpul meciului Sepsi - FCSB, scor 0-1, la penalty-ul apărat de Ștefan Târnovanu (22 de ani) în fața lui Alexandru Tudorie (26 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2022 18:44 / Actualizat marti, 25 octombrie 2022 21:26

Ionuț Rada (40 de ani) a ironizat pariul făcut live de Emil Grădinescu (63 de ani) în timpul meciului Sepsi - FCSB, scor 0-1, la penalty-ul apărat de Ștefan Târnovanu (22 de ani) în fața lui Alexandru Tudorie (26 de ani). 

Sepsi a avut șansa deschiderii scorului în minutul 27 al partidei cu FCSB, printr-un penalty executat de Alexandru Tudorie. Emil Grădinescu, comentatorul partidei pe posturile Prima Sport 1 și Orange Sport 1, a lansat un pariu live. A considerat că Târnovanu este „victimă” sigură. S-a înșelat și a fost ironizat pe TikTok de fostul fundaș Ionuț Rada.

Strategia lui Becali „l-a băgat în ceață” pe Victor Pițurcă: „Ce înseamnă asta? Cum adică?”
FCSB
Strategia lui Becali „l-a băgat în ceață” pe Victor Pițurcă: „Ce înseamnă asta? Cum adică?”

Emil Grădinescu, ironizat de Ionuț Rada

„Pariez că Târnovanu nu apără. Pariez că e gol. Și aș mai face un pariu, că până la sfârșitul campionatului Târnovanu nu apără niciun penalty. Este extrem de nevricos acolo pe linia porții, pleacă devreme și este executat simplu”, a fost afirmația lui Emil Grădinescu, în direct pe posturile Prima Sport și Orange Sport. 

Ionuț Rada, cel mai activ om din lumea fotbalului pe rețelele de socializare, a ironizat momentul: „Nu vreau să comentez asemenea afirmații, însă la final am de spus doar: Bravo, bravo cu felicitări Târnovanu!”.

VIDEO Cum a decis Andrea Compagno meciul Sepsi - FCSB

Citește și alte știri din Liga 1: 

Primarul din Pitești îl pune la punct pe Prepeliță: „Să stea și să antreneze portarii! Îi scapă niște elemente”

FCSB, cea mai slabă echipă din Liga 1 într-un top vital! De ce tremură Dică la fiecare meci

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
concret
concret  •  26 Octombrie 2022, 13:08

Victorii la limita, din penalty-uri inexistente. Victorii contra unor echipe care au in componenta jucatori ce au trecut pe la circul ciobanului. Victorii care nu inseamna nimic, de fapt. CFR este campioana si demonstreaza asta si in Europa. Iar specimene de genul tau... spitalul de nebuni e locul vostru.

BJK1903
BJK1903  •  26 Octombrie 2022, 11:51

Nu există meci în care Emil Grădinescu să nu spună o tâmpenie. A fost tare faza cu Băluţă, care era plecat de la Craiova, dar pentru Emil juca pe teren. Acum cu Sepsi a mai zis Todorov în loc de Dimitrov. Mult şi prost, în loc de puţin şi de calitate. E uzura şi nu mai contează că e PSG sau Mioveni, Real sau Chindia...

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  26 Octombrie 2022, 08:41

Adevărul este ca dmn. Gradinescu vorbește mult și prost ,este un mare admirator pe fata a zcsb ,iar acea afirmație de fapt era imensa dorința sa nu primească gol flebetea lui zcsb ! A trebuit sa urmăresc meciul pe canalul unde era crainic și a fost o teroare ,aducandu- mi aminte de multe ( de fapt toate ) meciuri din trecut ,cu multe ieșiri în decor ( și sant indulgent ) !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close