INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

Strategia lui Becali „l-a băgat în ceață” pe Victor Pițurcă: „Ce înseamnă asta? Cum adică?”

Victor Pițurcă
Victor Pițurcă

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2022 17:22 / Actualizat marti, 25 octombrie 2022 17:55

Victor Pițurcă (66 de ani), fostul selecționer al României, a criticat strategia abordată de FCSB în grupele Conference League.

  • Anderlecht - FCSB se joacă joi, de la ora 19:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena

Roș-albaștrii au jucat cu rezervele în meciul cu Silkeborg din etapa a 3-a grupelor, atunci când au pierdut cu 0-5. FCSB a schimbat strategia la retur, dar echipa lui Nicolae Dică a pierdut cu același scor pe Arena Națională.

Incompatibilitate pe axa FRF - FCSB! » Omul angajat de Burleanu continuă să-l ajute pe Becali: „Nu văd care ar fi conflictul de interese”
FRF
Incompatibilitate pe axa FRF - FCSB! » Omul angajat de Burleanu continuă să-l ajute pe Becali: „Nu văd care ar fi conflictul de interese”

Victor Pițurcă critică strategia celor de la FCSB 

„Eu cred că, într-o competiție europeană, trebuie să joci cu cea mai bună echipă. Și pe mine mă miră asta, că odihnim jucătorii. Ce înseamnă asta? Cum adică?

Să îi odihnim ca să câștigăm un campionat? Păi nu, eu cred că jucătorii, cu cât au meciuri mai multe, cu atât sunt mai în formă și au relații mai bune de joc. Când ții anumiți titulari să nu joace în cupele europene, într-un campionat slab, nu văd sensul. Dar e problema lor, ei știu.

Și trebuie să te gândești la suporteri, la cei care vin în tribună. Ei vin să vadă FCSB cu echipa cea mai bună. Să ții tu teoria asta, că nu ne interesează cupele europene?! Trebuie să te intereseze”, a declarat Victor Pițurcă la Pro Arena.

Pițurcă: „Anderlecht e destul de modestă”

Victor Pițurcă a vorbit și despre următorea adevrsară a roș-albaștrilor, Anderlecht. Belgienii și-au demis antrenorul după ultima etapă de campionat, pe Felice Mazzu.

„Teoretic, mai sunt șanse de calificare, dar cu o echipă care nu-ți spune nimic. Eu cred că asta spune totul. E dificil, cu toate că Anderlecht e destul de modestă și i-am văzut și ca joc. FCSB, la București, a jucat de la egal la egal cu ei.

Nu știu ce își doresc cei de la Anderlecht. Nu știu care e interesul”, a mai spus Victor Pițurcă.

Dumitru Dragomir despre situația celor de la FCSB: „Greșește Becali, dar e jucăria lui, are tot dreptul”

Citește și alte știri despre FCSB:

„Înțepătură” după Sepsi - FCSB » MM Stoica i-a răspuns rapid antrenorului care se luase de roș-albaștri: „S-a întors «bulanul» către voi”

Becali și-a ales preferații » A făcut topul celor mai buni atacanți pe care i-a avut la FCSB: „Nu ne-a ajutat prea mult, dar a fost mare!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dobrin
dobrin  •  26 Octombrie 2022, 02:20

Victor Piturca, 66 de ani... adica 6-6 :)))))

arigold1
arigold1  •  25 Octombrie 2022, 20:04
Postat de wflo27 pe 25 Octombrie 2022, 18:49

Domnul selectioner! Comenteaza antrenori, cum le spunea el de arabii aia, pe care i-a antrenat el.... hai las-o ca macane.

excat. am sacrificat 2 meciuri in grupe pentru castigarea campionatului. eu spun ca merita. telul este ucl si e.l. acum. ca in conference league grupe am ajuns deja.

wflo27
wflo27  •  25 Octombrie 2022, 18:49

Domnul selectioner! Comenteaza antrenori, cum le spunea el de arabii aia, pe care i-a antrenat el.... hai las-o ca macane.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează