FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Ionuț Stroe dă asigurări că Liga 1 va continua: „Nu ne gândim la un scenariu de închidere a fotbalului”

Ionuț Stroe (41 de ani), ministrul Tineretului și Sportului
Ionuț Stroe (41 de ani), ministrul Tineretului și Sportului

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 19:45 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 20:31

Ionuț Stroe (41 de ani), ministrul Tineretului și Sportului dă asigurări că Liga 1 nu se va întrerupe din cauza numărului ridicat de cazuri de Covid-19 din ultima perioadă.

Ministrul nu ia în calcul închiderea Ligii 1, chiar dacă numărul zilnic de cazuri a crescut semnificativ, așteptând însă și poziția specialiștilor epidemiologi față de situația actuală: „Competițiile sportive rămân deschise ca până acum. Până la noi solicitări din partea specialiștilor epidemiologi, competițiile sportive rămân deschise, adică se pot disputa după niște reguli foarte clare și foarte stricte. Nu luam în calcul să închidem Liga 1, chiar dacă vor fi multe cazuri pe zi. Noua abordare este una sectorială și depinde foarte mult de ce zic aceste Comitete pentru Situații de Urgență”.

Ionuț Stroe consideră că protocoalele actuale sunt suficiente pentru ca sportivii să nu reprezinte un pericol pentru ceilalți și că fotbalul românesc trebuie să își continue activitatea: „Noi nu ne gândim la un scenariu de închidere al fotbalului. Din punctul meu de vedere, ce se întâmplă în Liga 1 este suficient pentru a proteja sănătatea tuturor”.

VIDEO Ionuț Stroe, despre prezența spectatorilor pe stadioane: „Depindem de cifrele pandemiei”

CITEȘTE ȘI:

CORONAVIRUS. Ultima oră » Bilanț în România: 3.517 de cazuri noi în ultimele 24h

UPDATE CFR Cluj a primit o ofertă de 600.000 de euro pentru unul dintre preferații lui Dan Petrescu! Răspunsul campioanei

EXCLUSIV Marius Lăcătuș, la un pas de Dinamo! Gestul care-l putea băga în închisoare: „Mariuse, ești nebun?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
2152096608251007
Antonio Dragan  •  11 Octombrie 2020, 09:28

De-abia acum sunt aratate cifrele reale ale infectarilor.inainte de alegerile locale cufrele au fost manipulate si copii chemati la scoala pt a fi facute alegerile.a doua zi dupa alegeri nr de cazuri a explodat desi toata vara cu tot cu mare si munte au ramas cam pe la 1400-1500.o sa urmeze o stare de urgenta dupa care ca p prin farmec nr o sa scada pe la jumatatea lui noiembrie .si asta ca sa se faca alegerile parlamentare.covid exista si este periculos dar nr cazurilor este manipulat dupa interesele politicienilor

digei
digei  •  11 Octombrie 2020, 05:45

Daca revine starea de urgenta asigurarile tale nu vor face doi bani. Pentru ca am vazut cum suporterii se aduna in grupuri mari langa stadion, opresc jucatorii, opresc autocarul favoritilor, nu pastreaza nici o regula, forteaza intrarea la meciuri samd Cluburile nu iau nici o masura sa-i tempereze, sa-i opreasca. Cand vom avea peste 5000 de infectari pe zi, cum credeti ca se va mai juca fotbal? Macar daca ar fi fost un campionat cu un standard ridicat, sa ai ce regreta, dar la ce se joaca la noi, la ce arbitraje si jocuri de culise se fac, la cata ghiolbanie insoteste acest sport ar fi chiar mai bine sa se opreasca.

reddogsv
reddogsv  •  11 Octombrie 2020, 00:40

Sa va dea D-zeu sănătate domnule Stroaie! Mare om mare caracter! Spălați-va pe mâini ca,, noul coronavirus" nu iartă pe nimeni!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează