FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI - CONCORDIA 1-3

Ionuţ Voicu, lider la cartonaşe roşii încasate în acest sezon: eliminat de patru ori!

Mioveniul a terminat meciul cu Chiajna cu trei jucători eliminaţi
Mioveniul a terminat meciul cu Chiajna cu trei jucători eliminaţi

Articol de , - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 21:10

Fundaşul lui CS Mioveni, Ionuţ Voicu, a văzut în acest sezon de patru ori cartonaşul roşu. Ultima dată chiar în meciul cu Chiajna din această seară.

De fiecare dată, fundaşul a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe.

De altfel, Voicu este jucătorul din Liga 1 cu cea mai mare priză la "galbene". Pe lîngă cele opt cartonaşe care au dus la eliminări, fundaşul de la Mioveni a mai văzut de încă şase ori cartonaşul galben.

Un alt detaliu interesant este că din 29 meciuri jucate în acest sezon de Concordia, în 11 partide adversarii au avut cel puţin un om eliminat. În total au fost dictate 13 eliminări în tabăra adversarilor Concordiei din care cinci în ultimele trei etape.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
amicu
amicu  •  04 Mai 2012, 00:11

daca astea au fost faulturi de rosu, in italia sau anglia s-ar incheia meciurile fara jucatori pe teren

alpin
alpin  •  03 Mai 2012, 22:45

Dopaj?!?

haoscalm
haoscalm  •  03 Mai 2012, 22:05

nu baieti eliminari facute la comanda, poate nu stiti dar poti paria si nr. de cartonase rosii intr-un meci, ce e de mirare?!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează