FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - PANDURII 0-0

Iordănescu jr. a încercat să dribleze regulamentul la meciul cu Astra, dar e un paragraf care îl poate aduce în fața Comisiei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2016 11:11

Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Pandurii, a fost suspendat și nu a putut sta pe bancă la meciul de ieri, contra Astrei, scor 0-0.

Totuși, antrenorul Pandurilor a găsit un mod prin care să țină ședința tehnică. La pauză, tehnicianul a scos echipa din cabină, și-a adunat jucătorii lângă vestiare și le-a dat indicații (foto).

Astfel, antrenorul gorjenilor a încălcat un paragraf din Regulamentul Disciplinar al FRF, care îi interzice unui antrenor suspendat să ia contact cu jucătorii în timpul partidelor: 

"Pentru antrenori, echipă tehnică și alți oficiali, suspendarea este însoţită întotdeauna de sancţiunea interzicerii accesului la vestiare, în tunel, în incinta terenului și pe banca de rezerve.
Antrenorii suspendați pot lua loc în tribună și nu au dreptul de a intra în contact cu echipa lor" articolul 19.5 din Regulamentul Disciplinar

Iordănescu ar putea să aibă din nou probleme și ar putea fi chemat la Comisia de Disciplină, riscând altă suspendare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1019483744751879
Fota Eugen  •  06 Aprilie 2016, 15:45

pandurii, singura echipa din play-off care nu este aparata de mafia din fotbal !!!! pentru toate celelalte se inghesuiesc mafiotii sa le apere.

427951077389201
Mihai Tanase  •  06 Aprilie 2016, 14:20

La ultomile doua meciuri Edi a vorbit continuu cu antrenorul secund .S-a vazut clar la tv.

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  06 Aprilie 2016, 14:12

"Antrenorii suspendați pot lua loc în tribună și nu au dreptul de a intra în contact cu echipa lor" uite ca un articol precedent, fiind incomplet, m-a dus in eroare si am blagoslovit pe aia de au scris regulamentul. imi cer scuze. deci, regulamentul e clar. hai cu suspendarea. ce sa mai tura-vura. baietu' lu' tata puiu o incalcat regulamentul. auzi la ei "a driblat cu gratie" pffffff bai voi faceti din asta un erou?! suspedat cu pedeapsa maxima.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează