FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo află cu doar 4 zile înainte de baraj dacă se poate baza pe Irobiso » Atacantul a fost chemat la Comisia de Disciplină

Christian Irobiso
Christian Irobiso

Articol de GSP - Publicat joi, 12 mai 2022 21:46 / Actualizat joi, 12 mai 2022 21:46

Christian Irobiso (28 ani), atacantul nigerian de la Dinamo, a fost chemat la Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, după ce a fost reclamat de CCA, pentru declarațiile de la finalul partidei Dinamo - FCU Craiova, scor 1-2.

Dinamo se pregătește pentru barajul de menținere/promovare în Liga 1, programat în dublă manșă pe 22 și 29 mai, însă „câinii roșii” au din nou emoții în privința atacantului lor. Ședința Comisiei de Disciplină va avea loc pe 18 mai. 

Atac devastator în direct la adresa celor de la CSA Steaua: „Ce e mizeria asta? E o lege care-i interzice acestei echipe să participe în Liga 1. Punct! Acum nu mai vor respectarea legii?”
CSA STEAUA
Atac devastator în direct la adresa celor de la CSA Steaua: „Ce e mizeria asta? E o lege care-i interzice acestei echipe să participe în Liga 1. Punct! Acum nu mai vor respectarea legii?”

Irobiso, chemat la Comisia de Disciplină

„Prin prezenta, Christian Irobiso este chemat la şedinţa Comisiei de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal, în ziua de 18 mai 2022, ora 16:00, la sediul Federaţiei Române de Fotbal din str. Vasile Şerbănică nr. 12, sector 2, în calitate de pârât în contradictoriu cu Comisia Centrală a Arbitrilor în calitate de reclamant privind cauza – sesizare cu privire la declaraţia apărută în ediţia online a gsp.ro şi preluată de mass-media”, a arată într-un comunicat postat de FRF. 

Ce a declarat Irobiso după Dinamo - FCU Craiova 1-2

„Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Ce a făcut arbitrul astăzi a fost o rușine, o mare, mare rușine, dar nu vreau să vorbesc despre asta acum, ci despre mine și echipa mea. Asta este”, a spus Irobiso după înfrângerea suferită de Dinamo cu FCU Craiova pe 8 aprilie.

Dacă va fi suspendat, Dinamo riscă să nu se poată baza pe serviciile lui Irobiso în cele mai importante meciuri din acest sezon, cele de la baraj.

Citește și alte știri din Liga 1:

Misiunea finală, Mioveni! Rapid, obligată să câștige să câștige ultima partidă a sezonului

Cristi Balaj, despre jocurile de culise din lupta CFR Cluj vs FCSB: „De ce să ne ascundem? E o realitate!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  13 Mai 2022, 17:26

Nu ar trebui suspendat. Eu aș reclama FRF-ul la tribunal în locul lui dacă m-ar suspenda. E neconstituțional! Toți avem dreptul la luberă exprimare! El nu a jignit arbitrul. Nu l-a făcut hoț sau mai știu eu cum pe arbitru.

gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  13 Mai 2022, 09:16
Postat de cuviosul_pafnutie pe 13 Mai 2022, 06:22

Comisia de disciplina a lui Justin Ștefan(nepotul lui Argaseala),este tot„o mare,mare rușine”mai Irobisso-aici la noi in Becalistan!Am vazut cu toții cum Florin Tanase-jucatorul lui Becali-comenteaza„normal”arbitrajele-(care nu le dau lor câte 14 penalty-uri pe meci și nu lasa adversarii in inferioritate numerica inca din prima repriza)-și nu i se intâmpla nimic dinpartea acelei comisii de „disciplina”!Am vazut cu toții cum Sapunaru a luat doua etape de suspendare(in timp ce Irobisso luase... trei)!Și stați sa vedeți la Bancu!***!

Romania este toată o rușine in fotbal!...probabil că irobiso trebuie dat prin mașina de tocat pentru că a îndrăznit să spună adevărul despre mafia gigistă de la CCA!!!....incredibil!!....FRF, Liga De ce nu avem VAR in Romania!!!???

bogat
bogat  •  13 Mai 2022, 07:47

Pai ii dau doar etape de suspendare pentru asta?.? Normal e de cel putin 10 ani cu executare. Mda, CCA are teme de facut, altii se pronunta la arbitraj etapa de etapa si nu se sesizeaza CCA dar l-au gasit pe asta. Suspendati mah tot lotul lui Dinamo ca altfel si-a revenit, castiga barajul si va strica socotelile.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează