FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-1

Ironiile dintre Rapid şi Steaua continuă: "MM, îi înveţi limba română la orele de lucru manual?"

După ce Stoica i-a ironizat pe rapidişti pentru un banner scris greşit, steliştii au fost desfiinţaţi de oficialii Rapidului
După ce Stoica i-a ironizat pe rapidişti pentru un banner scris greşit, steliştii au fost desfiinţaţi de oficialii Rapidului

Articol de - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 aprilie 2012 10:28

Şefii din Giuleşti l-au pus la zid pe managerul din Ghencea pentru o adresă pe care Steaua a trimis-o prin fax Rapidului şi care conţine multe erori de ortografie.

Limba română a continuat să întreţină scandalul dintre Rapid şi Steaua. După ce managerul general al roş-albaştrilor a rîs de fanii giuleşteni pentru două bannere afişate în ultima vreme, "Diavoli vişini" şi "Dani, fi tare, te înjurăm în continuare!", ieri a fost rîndul şefilor din Grant să-şi ironizeze rivala.

Motivul? Un comunicat trimis de clubul Steaua prin fax către Rapid, în care gruparea din Ghencea acuza modul în care a fost tratată convenţia încheiată în octombrie anul trecut şi care se referea la numărul suporterilor pe stadion ai echipei vizitatoare.

"Meme, ai predat «traforajul» subordonaţilor? Conducerea FC Rapid a luat act de poziţia oficială a FC Steaua, dar mai ales de carenţele lingvistice îngrijorătoare ale elevilor domnului profesor de traforaj M. Stoica", şi-au început ironiile alb-vişiniii.

Iar replica Rapidului continuă: "Aşa cum probabil aţi remarcat, în zona Ghencea «aceeaşi» se scrie cu un singur «e», «suporterii» cu un singur «i» («fi tare», Meme, nu dezarma!), oamenii intră pe stadion, nu în interior, «din cauza» e acelaşi lucru cu «datorită» etc... Aşa e cînd se învaţă limba română la orele de lucru manual!" a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a Rapidului.

Comunicatul Stelei e semnat de către responsabilul de ordine şi siguranţă al clubului, Adrian Ianuli, nimeni altul decît fratele lui Marius Ianuli. Acesta din urmă e team-managerul echipei şi omul cel mai de încredere al lui Mihai Stoica.

"Fanii Rapidului nu sînt la zi cu studiile"
În cadrul unei conferinţe de presă de joi, Mihai Stoica i-a ironizat pe fanii Rapidului care au scris greşit gramatical un banner adresat lui Dani Coman la un meci pe Giuleşti. "Nu eu am scris bannerul cu «diavoli vişini». Am citit şi eu Cehov: Livada de vişini. Nu eu am scris «fi tare», eu scriu aşa cînd mă refer la un diametru. Eu am performanţe şcolare mari. Limba română e primejdioasă".

A fost ironizat şi de ultraşi
Ediţia de ieri a Gazetei Sporturilor a prezentat şi replica pe care fanii Rapidului i-au dat-o lui Mihai Stoica. Într-un comunicat semnat de Liga Suporterilor Rapidişti, oficialul din Ghencea era pus la zid: "Meme, tu nu ai coloană vertebrală. Sinceri să fim, uneori ne întrebăm ce anume îţi susţine corpul. Tu ţi-ai vîndut tot. În momentul în care ai păşit pragul acelui palat grotesc, sufletul tău a rămas la intrare, împreună cu haina. Acolo, sufletul e accesoriu interzis, la fel ca şi propriile păreri şi sentimente".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
costacurta
costacurta  •  30 Aprilie 2012, 08:48

II INVATA LA ORAL.

red77
red77  •  30 Aprilie 2012, 07:13

nu va mai luati de mimi ca are apa la genunchi ! e boala profesionala !

dreamer123
dreamer123  •  30 Aprilie 2012, 04:27

mu.mu stoica in genunchi. si asta spune tot

Vezi toate comentariile (5)
Comentează