FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA U Cluj nu e interesată de jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit 650.000 de euro! Când se decide soarta fotbalistului + o nouă posibilă destinație

Alexandru Ișfan, al doilea din stânga
Alexandru Ișfan, al doilea din stânga

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 23:40 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 23:57

U Cluj l-a cedat pe Alexandru Cîmpanu, care s-a întors la Universitatea Craiova, dar Sabău și compania nu sunt interesați de Alexandru Ișfan. Ivaylo Petev îi va decide soarta după amicalul cu Slovacko, de duminică. Mai există și planul B, jucătorul să meargă la Hermannstadt

Universitatea Craiova este departe de a fi încheiat mercato invernal. Mihai Rotaru caută să mai aducă măcar un jucător la juveți, dar există și posibilitatea de a ceda un fotbalist.

Ce n-ar face niciodată Vladimir Screciu: „Pentru nicio sumă!” » De ce Jovan Markovic încă îl mai strigă „Nani”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Ce n-ar face niciodată Vladimir Screciu: „Pentru nicio sumă!” » De ce Jovan Markovic încă îl mai strigă „Nani”

U Cluj s-a dispensat de serviciile lui Alex Cîmpanu

În acest week-end, a revenit la gruparea din Bănie Alexandru Cîmpanu, jucător care fusese împrumutat, inițial, până în vară la U Cluj. Totuși, ardelenii au decis să se despartă de fotbalist, care nu a mai plecat alături de trupa din Transilvania spre Cluj Napoca. Nu a mai fost dorit în alb-negru, au transmis reprezentanții ardelenilor. Jucătorul a rămas în Antalya și a mers direct în cantonamentul oltenilor.

10meciuri, un gol și un assist a adunat Cîmpanu la clujeni

Alexandru Ișfan poate fi salvat de Ivaylo Petev. Sau merge la Hermannstadt

În schimb, U Cluj nu a dorit să-l aducă pe Alexandru Ișfan pe malul Someșului, fie și împrumut de la Universitatea Craiova. Jucătorul pe care oltenii au plătit 650.000 de euro celor de la FC Argeș nu-și găsește locul nici la juveți.

Marius Măldărășanu ar fi de acord cu sosirea lui Ișfan (23 de ani) sub comanda sa la Hermannstadt, dar ultimul cuvânt îl va avea Ivaylo Petev, susțin sursele GSP.

Tehnicianul bulgar va decide ce și cum în privința fotbalistului după meciul amical de duminică, împotriva cehilor de la Slovacko (locul 4), ce va începe la ora 17:30, un ceas mai devreme la Craiova. Petev va decide, în cele din urmă, dacă îl mai reține pe Ișfan sub comanda sa ori el va merge împrumut până la vară la Sibiu.

11meciuri a adunat Ișfan în actuala ediție la Craiova, fără vreo reușită

Ișfan este într-un blocaj. Antrenorul ne-a zis că el contează pe serviciile jucătorului, atunci când ne-am gândit să-l dăm împrumut. Ișfan are calități de jucător de top, fizic, viteză, tehnică în regim de viteză, joc bun cu capul, capacitate bună de efort, dar în acest moment nu are randamentul necesar pentru a se impune. Când se va debloca va fi bun și pentru România
Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova, la Digisport Special, în decembrie 2023

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Mihai Căpățînă, visul unei zile de iarnă: „Dacă luăm campionatul, se închide Craiova ca la Napoli!”

EXCLUSIV Doi jucători străini la Steaua! Unul a trecut pe la Sevilla, Girona și Las Palmas

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
forzainter2
forzainter2  •  17 Ianuarie 2024, 23:23

Nu sunteti bine informati. Isfan a fost propus si Sibiului si nici ei nu l-au dorit.

steaua.libera
steaua.libera  •  14 Ianuarie 2024, 09:41

Tipul ăsta a ajuns la Craiova și s-a pierdut, l-au furat luminițele. Vă dați seama ce se întâmpla dacă ajungea la București..

AlessandroNesta
AlessandroNesta  •  14 Ianuarie 2024, 08:42

Baiatul asta a stricat toate meciurile anul trecut la U21 la European. Sa ne explice Sandoi ce a vazut la el.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează