FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Mihai Căpățînă, visul unei zile de iarnă: „Dacă luăm campionatul, se închide Craiova ca la Napoli!”

Mihai Căpățînă, visul unei zi de iarnă: „Dacă luăm campionatul, se închide Craiova ca la Napoli!”
Mihai Căpățînă, visul unei zi de iarnă: „Dacă luăm campionatul, se închide Craiova ca la Napoli!”

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 17:02 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 22:33

Mihai Căpățînă, 28 de ani, speră să câștige titlul în Bănie, cu Universitatea Craiova, pentru o celebrare ca-n povești, cum numai la Napoli mai găsești.

Universitatea Craiova începe 2024 la 10 puncte în spatele liderului FCSB. În primele două runde ale anului, după reluarea campionatului, juveții joacă acasă cu Farul și cu FCSB, visând la 6 puncte care să o aducă pe formația din Bănie mai aproape de liderul clasamentului.

Jucătorii se gândesc cum ar fi dacă ar câștiga titlul, cum va fi momentul celebrării marelui triumf.

Vladimir Screciu face lobby pentru bunul său prieten: „Arată bine, nu? Este în proces de slăbire”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Vladimir Screciu face lobby pentru bunul său prieten: „Arată bine, nu? Este în proces de slăbire”

Mihai Căpățînă atrage atenția asupra unui pericol: "Ne-a cam "furat" peisajul"

Mihai Căpățînă, 28 de ani, este din toamna 2020 la gruparea craioveană. Mihai Rotaru a plătit 250.000 de euro ca să-l transfere de la FC Voluntari. Este un jucător polivalent și extrem de apreciat pentru rolul său în vestiar, întrucât nu a făcut niciodată fițe și joacă oricând se apelează la el, fie titular, fie câteva minute într-un meci.

"Ne-am pregătit bine, am răspuns pozitiv la toate antrenamentele ale staff-ului cu Mister (n.red Petev). Deviza noastră este campionatul și Cupa, de la început, ne gândim la acest lucru. O luăm pas cu pas, tot timpul am declarat că vrem titlul și ne-a cam "furat" peisajul. Cel mai important e începutul, reluarea campionatului.

Avem două meciuri acasă, ne dorim să le câștigăm pe ambele (n.r. cu Farul și cu FCSB), dacă le câștigăm, ne apropiem și mai mult de locurile fruntașe", a declarat astăzi jucătorul.

18meciuri și un gol a adunat Căpățînă în actuala ediție pentru olteni

Mihai Căpățînă despre un eventual titlu în Bănie: ”Se închide orașul. Poate îmi fac tatuaj”

Fotbalistul juveților a fost întrebat despre cum ar sărbători el, echipa, fanii, un eventual titlu în Liga 1.

”Se închide orașul! M-am gândit zilele astea, cum a fost când am cucerit Cupa României, cum am prezentat trofeul în fața fanilor, cum s-a celebrat. Ar fi ca la Napoli! Ar fi o nebunie, mi-aș face și tatuaj (râde). Bine, eu sunt spontan, mi-ar veni ceva pe moment. Să câștigăm campionatul, sigur voi face ceva”, a reacționat jucătorul.

Cel mai bine mă simt... în teren. Mă pot adapta oriunde, pe orice post. La Craiova, tot ceea ce se aduce, vine să ajute și să îmbunătățească lotul. Important e ca eu să dau randamentul așteptat când se va apela la mine
Mihai Căpățînă, mijlocaș Universitatea Craiova

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Jucătorul adus cu 650.000 de euro, cedat la schimb de Craiova în Superligă! + Oltenii își iau atacant

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Patronul din Superligă care l-a ofertat pe Edward Iordănescu: „Eu am zis din start că e de succes”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
CostiCorabu
CostiCorabu  •  18 Ianuarie 2024, 08:49
Postat de Karkaleki pe 14 Ianuarie 2024, 16:46

Circ? Nunu, e echipa de rastamen. In cantonament la astia e fum ca-n masina lui Snoop Dog. Din cind in cind mai iese unu' si mai da o declaratie sub influenta. Parca vad ca miine zice careva ca l-a vazut pe Elvis

In general nu intervin in comentarii, citesc si trag concluzii. Dar frate, tu inventezi cuvinte. Rastamen, miine... Mai ia o pauza ca ne intoxici.

Karkaleki
Karkaleki  •  14 Ianuarie 2024, 16:46
Postat de nea_marin pe 14 Ianuarie 2024, 10:21

Amuzament maxim cu clovNii lui Rotar :))))

Circ? Nunu, e echipa de rastamen. In cantonament la astia e fum ca-n masina lui Snoop Dog. Din cind in cind mai iese unu' si mai da o declaratie sub influenta. Parca vad ca miine zice careva ca l-a vazut pe Elvis

Karkaleki
Karkaleki  •  14 Ianuarie 2024, 16:42
Postat de tivireli pe 14 Ianuarie 2024, 02:59

Si daca va iese la 180 de grade? Va bagati unghia in gat!

Ceva-mi spune ca o sa ti-o bagi tu la 180°. Ca la altceva nu mai foloseste

Vezi toate comentariile (13)
Comentează