FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Jucătorul adus cu 650.000 de euro, cedat la schimb de Craiova în Superligă! + Oltenii își iau atacant

FOTO: Imago +16   FOTO
FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 10:46 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 14:45

Universitatea Craiova și Universitatea Cluj au pus la cale două mutări: Alexandru Ișfan (extremă dreapta, 23 de ani) merge la clujeni sub formă de împrumut, de unde revine Alexandru Cîmpanu, jucător de aceeași vârstă și același post. La olteni ar putea ajunge și atacantul polonez Fabian Piasecki (28 de ani).

Universitatea Craiova îl va ceda sub formă de împrumut pe Alexandru Ișfan. Extrema dreapta de 23 de ani a bifat 11 meciuri pentru olteni, dar a avut evoluții modeste. Nu a dat nicio pasă de gol și niciun gol, astfel că oltenii au decis să-l cedeze până la vară la formația lui Ioan Ovidiu Sabău.

Alexandru Ișfan pleacă la U Cluj

Adus pentru 650.000 de euro de la FC Argeș, în ianuarie 2023, Ișfan a avut prestații modeste la olteni și nu a reușit să se impună în echipa de start. Are, în total, 27  de meciuri, în care a dat doar o pasă de gol.

450.000de euro e cota lui Alexandru Ișfan, potrivit transfermarkt

Alex Cîmpanu s-a întors la Universitatea Craiova! A părăsit U Cluj

Împrumutat inițial până în vară la U Cluj, Alexandru Cîmpanu, 23 de ani, s-a întors mai devreme în Bănie

A contat dorința jucătorului, care nu s-a acomodat foarte bine pe malul Someșului. Acolo a bifat doar un gol în 10 meciuri, de aceea a dorit să revină la Craiova. Nu a fost folosit prea mult de Neluțu Sabău, iar bulgarul Petev l-a dorit.

Cîmpanu a fost adus de olteni în octombrie 2020, de la FC Botoșani, iar în vară era cedat la U Cluj, sub formă de împrumut. A adunat 12 goluri și 7 pase decisive în 110 meciuri la formația alb-albastră.

650.000de euro e cota lui Alexandru Cîmpanu, potrivit transfermarkt

Craiova îl vrea pe atacantul polonez Fabian Piasecki

Jucătorul adus cu 650.000 de euro, cedat la schimb de Craiova în Superligă! + Oltenii își iau atacant
Fabian Piasecki // FOTO: Imago

Presa din Polonia anunță că Universitatea Craiova este gata să aducă un atacant chiar de la Rakow, campioana en titre, acolo unde sunt legitimați și românii Bogdan Racovițan și Deian Sorescu.

Conform celor de la Meczyki.pl, "juveții" au pus ochii pe atacantulFabian Piasecki(28 de ani), care în acest sezon a reușit să marcheze 3 goluri în cele 30 de meciuri jucate pentru roș-albaștri. Pentru el, Craiova ar trebui să achite aproximativ 300.000 de euro.

550.000e cota lui Fabian Piasecki, potrivit transfermarkt

Atacantul de 1,86 m a jucat până acum doar în Polonia, la echipe precum, Gornik, Zambrow, Midez Legnica, Sosnowiec, Slask Wroclaw, Stal Mielec și Rakow

Cum a decurs cantonamentul oltenilor în Antalya

Jucătorii de la Universitatea Craiova încheie duminică stagiul din Turcia, au meci cu locul 4 din Cehia, Slovacko, apoi revin în Bănie pentru duelul cu campioana en titre, Farul. Ivaylo Petev supervizează antrenamentele, preparatorul slovac Csaba Gabris îi muncește pe Mitriță et Co. S-a întors Cîmpanu, împrumutat la Cluj!

Universitatea Craiova pregătește marea lovitură, câștigarea campionatului, în stagiul de pregătire din Belek. Juveții s-au cantonat la "Regnum Carya", acolo unde a stat FCSB anul trecut și unde a fost celebra consfătuire G20 în 2015, la care au participat mai-marii lumii, de la Obama la Erodgan, de la Putin la Merkel și ceilalți.

Oltenii au disputat un meci amical, antamat aici, direct, 1-1 cu Greifswalder, lider în liga a patra germană, un rezultat totuși jenant pentru o formație ce emite pretenții la câștigarea campionatului, iar duminică, mâine, de la ora 17:30, un ceas mai devreme la Craiova, este jocul de pregătire cu Slovacko (locul 4 din Cehia).

În această dimineață, Ivaylo Petev a organizat o ședință de antrenament, la care jurnaliștii au avut acces în prima ei parte. Duminica viitoare, de la ora 20:00, Craiova are meci acasă cu Farul lui Gică Hagi, încearcă să refacă ecartul față de liderul clasamentului, FCSB, aflat la 10 puncte distanță.

Vladimir Screciu se recuperează, e pe final, a tras din greu chiar de ziua lui

Vladimir Screciu este singurul jucător cu probleme medicale, după ruptura de la meciul cu UTA (2-2), ultimul din 2023. Internaționalul român a împlinit azi 24 de ani și și-a aniversat ziua de naștere prin a trage din greu la antrenamente.

Deunăzi, într-un interviu în exclusivitate acordat Gazetei Sporturilor, olteanul a mărturisit că este optimist că va scăpa de probleme, că nu mai are teama de a se accidenta, detaliu ce l-a tras în jos în carieră, iar obiectivul este dublu în acest sezon: „De ce să aleg între a fi campion cu Craiova sau a trece de grupe la Euro cu naționala? Eu cred că pot și, și: și campion, și să trecem de grupe".

Screciu va reintra de săptămâna viitoare în programul normal al formației, nimeni nu a dorit să forțeze revenirea lui, mai ales că nici jucătorul, nici staff-ul medical nu doresc să riște nimic, în perspectiva programului alb-albaștrilor, respectiv al „tricolorilor”.

4selecții are Screciu la echipa națională, toate în a doua jumătate din 2023

180de mii de euro a costat cantonamentul „juveților” în Antalya, cea mai mare investiție a unei echipe din România în stagiul de iarnă

Denil Maldonado debutează duminică. A revenit și Koljic

Petev nu are nicio problemă medicală în echipă, în prezent, în afara celei menționate a lui Screciu. Mai mult, absent în primul meci de pregătire, bosniacul Elvir Koljic, a trecut peste o accidentare minoră și se antrenează cot la cot cu coechipierii.

Este pregătit să evolueze mâine cu cehii. Totodată, la rândul lor, nou-veniții Pyry Soiri (29 de ani, fundaș dreapta) și Denil Maldonado (25 de ani, stoper) se antrenează la parametri optimi. Hondurianul s-a integrat în programul normal al echipei, este așteptat să debuteze în apărarea Craiovei la partida cu Slovacko.

200de mii de euro a plătit Craiova celor de la Motagua pentru a-l împrumuta pe Maldonado până la finalul lui 2024, având apoi posibilitatea transferului definitiv

Mihai Rotaru e așteptat în Antalya

Spre deosebire de alte perioade de pregătire când însoțea echipa pe o perioadă mai lungă, Mihai Rotaru încă n-a sosit în Antalya, dar reprezentanții grupării afirmă că va veni, pentru a urmări ultimul amical al craiovenilor.

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Surpriza de la echipa națională în ultimele meciuri de calificare la Euro 2024: „De ce doar o remiză cu Belgia?”. Obsesia de accidentări i-a adus necazuri

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Primul impact pe care l-a avut Craiova asupra lui Pyry Soiri + Tips-uri de la fotbalist, dacă ajungeți să vizitați Finlanda: „Mâncați somon și mergeți la saună!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  14 Ianuarie 2024, 23:07

Imi cer eu scuze fanilor lui U Cluj, dar aia cu probleme sunt la voi daca accepta asemenea jucator....

Catisr
Catisr  •  13 Ianuarie 2024, 19:45

Cred că acești ziariști sunt tîm piți sau cum părați de cred ca acest antrenor are vreun cuvânt de spus ! Minuscululbecali din Bănie dictează tot la echipă ! Clona niciodată nu va avea valoare !

observator_federal
observator_federal  •  13 Ianuarie 2024, 18:09
Postat de brera30 pe 13 Ianuarie 2024, 17:15

Rotaru, a renunatat la ultima transa de bani ca sa l readuca pe Mitrita la Craiova.

Habar n-ai!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează