FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Vladimir Screciu face lobby pentru bunul său prieten: „Arată bine, nu? Este în proces de slăbire”

Vladimir Screciu debordează de optimism
Vladimir Screciu debordează de optimism

Articol de - Publicat sambata, 13 ianuarie 2024 12:29 / Actualizat sambata, 13 ianuarie 2024 15:43

Vladimir Screciu a împlinit azi 24 de ani și trage tare să se recupereze după accidentare. Totodată, a vorbit în termeni laudativi despre colegul și bunul său prieten, atacantul Jovan Markovic (22 de ani), care și el trage tare să se pună la punct cu greutatea optimă.

Vladimir Screciu și-a sărbătorit azi ziua de naștere în cantonamentul oltenilor din Antalya, internaționalul român împlinind 24 de ani. Mai întâi, a participat la antrenamentul de dimineață, el a făcut separat, recuperându-se după ruptura de la meciul cu UTA (2-2), din ultima etapă a lui 2023.

Jucătorul adus cu 650.000 de euro, cedat la schimb de Craiova în Superligă! + Oltenii își iau atacant
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Jucătorul adus cu 650.000 de euro, cedat la schimb de Craiova în Superligă! + Oltenii își iau atacant

„Este o vârstă frumoasă. Este o obișnuință să-mi sărbătoresc aniversarea în cantonament, mi se tot întâmplă de la 16 ani, de când am urcat la prima echipă. Familia mă așteaptă acasă cu tortul pregătit. Bere sau șampanie nu bem în cantonament, doar o felie de tort”, a declarat olteanul într-un interviu acordat jurnaliștilor români prezenți în Antalya.

Așteptările sunt mari, urmează Euro, românii au așteptări mari, vrem să facem cel puțin o figură frumoasă. La echipa de club sper ca măcar o cupă să câștig. Am vorbit cu Edi Iordănescu, mi-a zis că am un avantaj să joc pe două posturi diferite. Mă simt bine și fundaș, și mijlocaș

- Vladimir Screciu, mijlocaș Universitatea Craiova

Vladimir Screciu vrea mulți olteni la echipa națională: „Și Cicâldău e tot de-ai noștri”

De pe margine, Jovan Markovic, bunul său prieten, cu care se cunoaște de 13 ani, de la Corabia, a asistat, zâmbitor, la declarațiile oferite de mijlocașul central. Screciu nu a rămas dator și i-a făcut lobby bunului său prieten. 

Deunăzi, într-un interviu acordat GSP.ro, Vladi povestea că Jovan îl striga ”Nani” pe vremea când amândoi erau la CSȘ Corabia, de la tricoul pe care mijlocașul îl avea cu numele portughezului pe spate.

„Sunt momente de neuitat, ale noastre, din copilărie. Am mulți prieteni, suntem ca o familie, dar cu Markovic e ceva mai vechi. Arată bine, nu? Este într-un proces de slăbire, se menține foarte bine, știe el ce are de făcut. A slăbit vreo trei kilograme.

Aș vrea să fie câți mai mulți jucători de la Craiova la lotul național pentru Euro. Îl iau în considerare și pe Cicîldău, îl consider și pe el tot oltean”, a declarat Screciu.

Cine va fi în formă foarte bună, va fi selecționat. Nimeni nu e convocat sută la sută, sunt mulți care se luptă pentru a fi în lot pentru Euro 2024. Eu vreau să-mi revin, să nu mai am probleme cu accidentările,

- Vladimir Screciu, mijlocaș Universitatea Craiova

3selecții are Screciu la echipa națională a României

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Hondurianul venit în România să se bată la titlu: „V-am căutat pe Google, am găsit «Dracula». Da, da, am citit și despre Ceaușescu”

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Primul impact pe care l-a avut Craiova asupra lui Pyry Soiri + Tips-uri de la fotbalist, dacă ajungeți să vizitați Finlanda: „Mâncați somon și mergeți la saună!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  13 Ianuarie 2024, 17:19

Un băiat modest, muncitor și valoros. Stimă!

parachioara5
parachioara5  •  13 Ianuarie 2024, 16:46

Romania are cel mai bun mijlocas defensiv din lume in persoana lui Vladimir Screciu ...

eunescu09
eunescu09  •  13 Ianuarie 2024, 14:27

Dacă Marcovici ar avea atitudinea și determinarea ta ar fi cel mai bun din tara. Asa, însă, e doar un jucător mediocru care singur și-a ales statutul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează