FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Își face bagajul! Un jucător al FCSB dat afară: "Mi-am dat seama că nu e fotbalist" + Cine scapă: "E valoros"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 ianuarie 2018 12:52

Gigi Becali îl dă afară pe Artur Jorge cu o concluzie clară despre un jucător care a bifat un singur meci în campionat, o victorie: ”Mi-am dat seama că nu e fotbalist, a făcut foarte multe greșeli!”.

Becali se pricepe cel mai bine la fotbal, atât de bine încât 90 de minute îi sunt de ajuns ca să-și dea seama că un fotbalist nu e bun! E vorba despre un jucător pe care întâi l-a achiziționat și abia apoi l-a evaluat. Artur Jorge a semnat cu roș-albaștrii în august, a venit sub formă de împrumut de la Sporting Braga, cu un contract valabil până la 30 iunie.

Trebuie să dispară cu cinci luni înainte de scadență, fiindcă a picat la testul scouterului Gigi. Un meci de campionat a ajuns!

Cum a prins mingea, a dat autogol!

Portughezul a fost folosit la câteva zile după ce sosise, a intrat ca titular în partida cu Juventus București, câștigată de steliști cu 2-1. E drept, prestația lui Jorge a conținut o greșeală rară: a marcat un autogol în mintul 1, la prima atingere a mingii!

Echipa a revenit și a câștigat, dar lui Artur nu i-a salvat situația, Becali l-a ținut minte și-l pedepsește acum.

Fundașul în vârstă de 23 de ani a mai bifat două apariții în Cupa României, 6-1 cu Sănătatea Cluj și 3-0 cu Poli Timișoara, două partide fără evenimente majore pentru Jorge.

Planici scapă

"Nu va mai fi în echipă! A făcut foarte multe greșeli! Nu eu l-am adus la Steaua", a sunat anunțul patronului la TV Digi Sport. Într-adevăr, nu el l-a adus, ci Mihai Stoica. Managerul i-a recomandat pe Artur Jorge și pe Bogdan Planici, doi fundași străini pentru un post pe care Becali nu găsea soluții în campionatul românesc.

Sârbul a prins 9 meciuri și primește credit în continuare, deși a comis și el o eroare gravă, la golul pe care l-a primit FCSB la Iași, în înfrângerea cu 0-1. Nu și-a dat autogol precum colegul portughez, a sărit la cap pe sub minge, a cărei traiectorie n-a anticipat-o, și i-a permis lui Panțâru să marcheze. "Dar Planici a arătat că e valoros", crede Becali. 

20 de meciuri
a prins Artur Jorge la Braga între 2012 și 2017. Clubul mai mult l-a împrumutat sau l-a folosit la echipa a doua

"Eu mi-am dat seama că Artur Jorge nu e fotbalist când l-am văzut că se speria când primea mingea, o dădea în aut. Și atunci, pa, la revedere!"
Gigi Becali, patron FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
zizu
zizu  •  18 Ianuarie 2018, 15:18
Postat de gigi_becali_4 pe 18 Ianuarie 2018, 14:32

Auzi, tu esti fan Dinamo Bucuresti, sau fan Dinamo 1948 ? Adica tii cu clona, sau cu adevaratul Dinamo ? Care dintre cele doua este cel real ? :))

vezi ca nu o sa dormi la noapte de grija asta! asta nu cumva a fost adus de celalalt puscarias ,care de fapt nu avea voie sa o faca?...:)

fcsbsibklinadn
fcsbsibklinadn  •  18 Ianuarie 2018, 14:52

Las-ai sa traiasca an iluzie, fCsB este numa una!!! f000000rzaaa

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  18 Ianuarie 2018, 14:32
Postat de dinamo_fan pe 18 Ianuarie 2018, 14:22

asta parca era David Luiz de Romania sau il confund cu Pepe de Romania ?

Auzi, tu esti fan Dinamo Bucuresti, sau fan Dinamo 1948 ? Adica tii cu clona, sau cu adevaratul Dinamo ? Care dintre cele doua este cel real ? :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează