FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Italienii anunță cel mai tare transfer: "Pirlo de România" este dorit de Juventus

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 14:22

După debutul cu gol la echipa națională și după prestațiile excelente de la Viitorul, Răzvan Marin a atras atenția marilor cluburi europene.

Calciomercato anunță că Juventus este pe urmele mijlocașului de 20 de ani și că se interesează de transferul acestuia.

"Pirlo de România" a titrat azi Gazeta Sporturilor pe prima pagină, despre Răzvan Marin

Italienii scriu că mai mulți oficiali ai campioanei Italiei au urmărit meciurile lui Marin la Viitorul și apreciază faptul că românul este un jucător polivalent. În acest sezon, Răzvan Marin are un gol în 10 meciuri jucate în Liga 1.

1.250.000 €este cota lui Răzvan Marin, potrivit transfermarkt.de

Juventus nu este prima echipă importantă din Europa care se interesează de Marin. AS Roma și Ajax l-au dorit pe mijlocaș. Din Liga 1, Steaua l-a dorit pe Răzvan Marin, dar negocierile nu s-au concretizat.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (20)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 Octombrie 2016, 21:05

Eu cred ca R. Marin are * contract* cu GSP. A dat un gol si gata valoreaza o caruta de bani.Asa s-a intamplat si cu Stanciu. Iar acum are probleme. Mai e mult pana departe .Sau ar trebui sa fie.

balauru48
balauru48  •  10 Octombrie 2016, 17:58
Postat de bridges pe 10 Octombrie 2016, 15:55

Bine ca i-au facut reclama mai mult ca sigur ca va veni un club si mai mare cu o oferta concreta si f.buna.Baiatul are valoare de primele 6 echipe din campionatul englez,acolo e fotabalul adevarat.

A dat un gol cu Armenia si acum are valoare de premier league, ba chiar de primele 6. Parca ati fi copii zau. Altul zice ca de la Lita Dumitru n-a mai vazut asa jucator. Te doare mintea...

6.6.6
6.6.6  •  10 Octombrie 2016, 17:05

Hagi, pune-i clauza de 20 de milioane!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează