FOTBAL  »  LIGA 1  »  CEAHLĂUL-OŢELUL, 18:30, DIGISPORT, LIVETEXT GSP.RO

"Italienii" din Piatra Neamţ salvează onoarea la meciul cu prima campioană pe care a dat-o Moldova

Organizatorii spun că majoritatea suporterilor la meciul de diseară, cu Oţelul, vor fi moldoveni care lucrează în Italia şi au venit în concediu acasă
Organizatorii spun că majoritatea suporterilor la meciul de diseară, cu Oţelul, vor fi moldoveni care lucrează în Italia şi au venit în concediu acasă

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 14 august 2011 14:55

Supriza mare la Piatra Neamţ. Bucuria promovării în Liga 1 nu are ecoul aşteptat printre locuitorii oraşului de la Poalele Pietricicăi. Pînă la ora 14:00 nu se vînduseră astăzi decît maximum 1.000 de bilete pe un stadion a cărui capacitate este, după ultimele îmbunătăţiri, de 18.000 de locuri.

Iar biletele au fost achiziţionate în special de românii care muncesc în Italia şi au venit în concediu acasă. "Mai au invitaţi de prin locurile unde lucrează şi vor să-i ducă şi la fotbal, că italienilor le place. Nu ştim ce se întîmplă cu microbiştii de aici. Nu rămîne decît să sperăm că pînă la urmă vor veni mai mulţi. Cîteva sute vor mai fi şi bătrînii şi elevii, care au gratuitate", a explicat unul dintre cei care vînd bilete. Mirarea este cu atît mai mare cu cît preţurile nu sînt exagerate, un tichet costînd între 5 şi 10 lei, în funcţie de tribună. După ultimele statistici, Piatra Neamţ are în jur de 125.000 de locuitori.

"Lumea s-a învăţat cu meciurile echipei naţionale, cu Supercupa, cu Vasluiul în Europa League şi cu jocurile împotriva formaţiilor cu nume. Poate de aici dezinteresul pentru această întîlnire.  Dar să începem noi să avem rezultate bune şi tribunele se vor umple din nou la fiecare meci", sînt convinşi moldovenii.

Ceahlăul întîlneşte campioana Oţelul de la 18:30, iar meciul va putea fi văzut pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro.

Înaintea etapei cu numărul 3, Ceahlăul e pe locul 14, cu două puncte, iar Oţelul pe locul 15, cu un singur punct.

Playtech: Declarația cu care Anamaria Prodan îl va ÎNFURIA pe Reghecampf. Impresara a dat cărțile pe față


Comentarii (10)
rayofra
rayofra  •  21 August 2011, 09:54

ma desteptilor, Ceahlaul in ultimii ani a tot facut naveta intre liga 1 si liga 2, de aici si dezinteresul pt meciuri pt ca nimeni nu mai poate fi entuziasmat. La petrolul normal sa fie plin stadionul pt ca au promovat dupa atatia ani. Mi-aduc aminte cand a promovat ceahlaul pt prima oara in liga 1 in 1993, stadionul era neincapator. Lumea nu mai are incrdere in echipa, daca vor fi si rezultate, macar sa fim in primele 10, atunci veti vedea ca va fi mai multa lume pe stadion.

virgyl
virgyl  •  15 August 2011, 11:53
Postat de haxor pe 14 August 2011, 15:14

ce documentati sunt ziaristii din mahalaua tarii, da ce ma la Bucuresti nu sunt "italieni" ma instigatorilor la ura!? Ce titlu de doi bani si ce marlani s-o aciuat in presa romaneasca, eu sa fiu patronul vostru va trimit la munca voluntara in interesul comunitatii. In Franta la PSG ptr o ironie de genul asta pe un baner cu aluzie jignitoare la o regiune din Franta au dizolvat peluza Nord a lui PSG printr-o decizie de prefect a Parisului si la noi in Romania exact cei ce trebuie sa combata inegalitatile si rasismul il propaga si de asta tinerii sunt cum sunt si fara nimic in cap ptr ca voii le-ati dat mana libera la pr0stié!O sa caut in codul penal romanesc daca e ok ce promulgati..

Las-o balta cu PSG! Imi amintesc si acum ce neau facut noua ,romanilor,cind am jucat cu ei! Aduti aminte ce caricaturi apareau pe ecran : CRAIOVASTIC etc, apoi vioara pe afisul nationalei! MAI LASA_MA CU RASISTII AIA!

blaustein
blaustein  •  14 August 2011, 17:49
Postat de bogdanel1988 pe 14 August 2011, 17:01

mai degraba taceai si in neamt daca se duce rapid steaua sau dinamo se vand toate biletele inaite cu o zi si jumatae din ele ajung la speculanti ..sa vedem cand vine otelul in ploiesti cate bilete vindeti cu 4 ore inainte de meci

Aici ai cam dat-o in bara prietene....Petrolul a jucat in prima etapa la Buzau cu Otelul si am vazut ca a fost stadionul plin.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează