FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ţiţi, vorbeşte! Steaua a primit o nouă amendă din cauza "improvizaţiilor" la care a apelat pentru a-l menţine pe Rădoi ca antrenor

Articol de - Publicat joi, 05 noiembrie 2015 00:00

Clubul a fost sancţionat cu 2.300 de euro fiindcă antrenorul principal în acte, Dumitru Dumitriu, nu oferă declaraţii după meciuri la flash-interviuri şi la conferinţa de presă, unde participă secundul Dică

După două penalizări încasate din partea UEFA şi a FRF, Steaua a primit încă una fiindcă nu gestionează corect problema antrenorului principal. Campioana a aflat ieri că a încasat o amendă de 10.000 de lei, aproape 2.300 de euro, fiindcă a încălcat regulamentul Media, aprobat de forul lui Gino Iorgulescu în urmă cu două luni. Mai precis, atît la flash-interviurile televiziunilor care transmit meciul, cît şi la conferinţa de presă a participat Nicolae Dică, antrenor secund.

"Regulamentul prevede clar că antrenorul principal are obligativitatea de a oferi declaraţii şi doar atunci cînd e suspendat în locul său participă secundul", au explicat cei de la LPF. Suma cu care a fost sancţionată Steaua e mai mare decît salariul pe care Ţiţi îl încasează lunar, el fiind remunerat cu 1.500 de euro.

La precedenta şedinţă a Comisiei de Disciplină a FRF, campioana a fost amendată cu 1.000 de lei şi din cauza lui Rădoi, care n-a fost prezent la startul şedinţei tehnice dinaintea meciului de la Ploieşti cu Petrolul. Iar în fişa postului său, cea de director sportiv, scrie că trebuie să reprezinte clubul la astfel de momente.

Unii amendaţi, unii iertaţi

Steaua trebuie să plătească fiindcă antrenorul principal n-a vorbit după meci, însă nu plăteşte şi CFR Cluj. Care a fost fix în aceeaşi situaţie. În foaia oficială a meciului CFR - Steaua, Francisc Dican a fost trecut antrenor secund, exact ca şi Nicolae Dică. Şi Dican a fost cel care a oferit declaraţii după joc, nu Dan Matei, antrenor principal în acte, ca şi Ţiţi Dumitriu. Observatorul Eduard Alexandru a scris însă în raport numai despre Steaua, nu şi despre situaţia de la CFR.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
khal_37
khal_37  •  05 Noiembrie 2015, 13:14

De ce nu trageti un semnal de alarama atunci?

811730288915362
Constantin Luca  •  05 Noiembrie 2015, 13:11

mi-se pare normal,pana acuma era amendata din cauza asa zisilor suporteri,daca astia au disparut steaua trebuie amendata pt.orce,nu vedeti ca steaua este calarita de toti chiar daca joaca mai slab,dece sa nu fie arbitrati corect,marca 3 goluri pierde cu 2-0,pierde cu 2-0 gol din ofside si gol cu mana,penaltiuri cu:petrolul,cfr,dinamo,asa si din nou petrolul,ce fac comisiile? dece nu o amendeazasi pt.nedreptatile care i se fac?.au fost furati cu ce putin 14 puncte,sa spun ca au fost avantajati cu botosaniul,scadem 3 puncte,raman 11+27=38 fata de astra 33-3 =30 care este echipa cea mai buna?.la astra se mai pot scade 2 puncte pt.un gol marcat cu mana de florea,despre ce vorbim? cumva de fotbal? hai sa fim seriosi sa nu mai blamam pe nedrept steaua.

811730288915362
Constantin Luca  •  05 Noiembrie 2015, 13:09

sa va fie rusine va deranjeaza adevarul?osa va vina randul sa platiti pt. tote marsaviile.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează