FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

exclusiv // video Un fost campion al României îl atacă pe Gigi Becali: „Ce face dânsul acolo e amatorism”

Un fost campion al României îl face praf pe Gigi Becali: „Ce face dânsul acolo e amatorism”
Un fost campion al României îl face praf pe Gigi Becali: „Ce face dânsul acolo e amatorism”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 februarie 2022 21:23 / Actualizat duminica, 20 februarie 2022 22:45

Iulian Apostol, 41 de ani, fost campion al României cu Unirea Urziceni și ex-jucător al lui FCSB (2010), a vorbit în această seară la GSP Live despre problemele roș-albaștrilor și despre influența patronului Gigi Becali.

Fostul mijlocaș consideră că ceea ce se întâmplă la FCSB este amatorism, cu patronul care se implică la echipă fără să aibă cunoștințele necesare.

Apostol, fost internațional, a criticat și decizia celor de la FCSB de a nu-l folosi pe Keșeru, un jucător cu un salariu uriaș pentru nivelul fotbalului românesc.

„Acolo e greu să vorbești de performanță, atât timp cât un om care nu are nicio pregătire ia decizii pe bancă, în alcătuirea lotului. Nu are de unde să cunoască dânsul ceea ce se întâmplă în cadrul unei echipe, în ciclul săptămânal. 

Ceea ce face dânsul acolo este amatorism, este clar asta. Ținând cont că echipa este patronată de dânsul, cei care merg acolo trebuie să își asume. Acolo contează prea puțin pregătirea unui om care a făcut școală, care a urmat niște cursuri.

E strigător la cer să ai un jucător precum Keşeru, să îl plătești cu zeci de mii de euro pe lună și să tragi concluzii după o perioada atât de scurtă de timp”, a declarat Apostol la GSP Live.

25.000 de euro lunarîncasează Keșeru la FCSB

Singurul fotbalist de la FCSB care se ridică împotriva lui Becali: „Nicăieri în lume nu e ca la noi!”
FCSB
Singurul fotbalist de la FCSB care se ridică împotriva lui Becali: „Nicăieri în lume nu e ca la noi!”

Iulian Apostol: „Când o să vedeți un dribling la noi, să mă anunțați și pe mine”

„Este o blasfemie și o bătaie de joc vizavi de bani să plăteşti în România salarii extraordinar de mari, pentru că fotbalul românesc este plictisitor. Nu că am avut un fotbal care să ne ţină lipiţi de televizor, dar parcă devine tot mai de neprivit. Prefer să mă uit la un meci din liga a doua din Belgia, e mult mai atrăgător. La noi, când o sa vedeți un dribling să mă anunţaţi și pe mine!, a mai declarat Apostol la GSP Live.

Citește și:

Balint contestă transferul dorit de FCSB: „Fac pariu că pleacă după 6 luni!”

FCSB, criticată în direct: „Glumă, glumă, dar nu jucăm nimic! Ăsta nu e jocul Stelei, nu e joc de campioană”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
182499664082881
Dorin Oltea Supuran  •  21 Februarie 2022, 07:44

Nu este amatorism, este PROSTIE! ,,Echipa” ( pun între ghilimele pentru că numai ECHIPĂ nu este”), nu joacă nimic. Este neantrenată, dezlânată, fiecare dribleqază sau încearcă să dribleze până ce nu mai poate și fie pierde mingea fie dă o pasă aiurwea, este rupt, lentă, răsfirată, etc, etc! Patron *** ( vorba lui), manager, vai de capul lui, este un panglicar și un farseur aces MM, antrenorul...Avem antrenor? Transferurui făcute numai după ureche. Vrei campionat, vrei Liga Campionilor, și tu transferi numai ratați ( Keșeru este exclus din această apreciere), rezerve, jucători care joacă în anonimatul echipelor din play-ff, etc,etc. Așa FCSB nu va lua campionatul veac! Chiar dacă îi aduce pe primii 11 jucători ai lumii”

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  20 Februarie 2022, 23:19

Problema nu e ca, Keseru a fost suspendat de conducerea administrativa, nu cea tehnica...s-au mai vazut cazuri...mare problema e DE CE a fost scos din lot...marele crestin, nu stie ca orgoliul nemasurat, trufia, razbunarea, sunt mari pacatela in crestinism ?

spinoza
spinoza  •  20 Februarie 2022, 22:51

Ai dreptate Iulian. De aia n-o sa mai câștige nimic câtă vreme se va amesteca la echipă!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează