FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Răbufnirea în direct a unui fost campion al Ligii 1: „Deranjez, dar nu mă cenzurez! Patronii vor să stăm în poziția struțului”

Iulian Apostol (albastru), într-un meci dintre Stuttgart și Unirea Urziceni
Iulian Apostol (albastru), într-un meci dintre Stuttgart și Unirea Urziceni

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 12:36 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 13:27

Iulian Apostol (39 de ani), fost campion al Ligii 1 alături de Unirea Urziceni, a fost prezent la emisiunea GSP Live, unde a criticat mentalitatea poporului român.

Fostul mijlocaș se consideră o persoană care întotdeauna spune ceea ce gândește, spre deosebire de majoritatea românilor, care se mulțumesc cu puțin și acceptă să lucreze pentru străini în propria lor țară

Iulian Apostol: „Patronii așteaptă doar oameni cu capul plecat”

„Mie întotdeauna mi-a plăcut să spun ceea ce gândesc, ceea ce am crezut. Nu am încercat niciodată să îmi cenzurez gândurile sau trăirile. Din păcate pentru unii, din fericire pentru mine, lucrurile astea deranjează. În România să spui ceea ce gândești și modul în care vezi lucrurile nu este conform cu ceea ce își doresc oamenii care sunt vioara întâi la cluburi. 

Patronii așteaptă doar oameni cu capul plecat, poziția struțului. Din păcate, așa am fost crescuți noi, ca nație. Țin minte că și tata îmi spunea «capul plecat sabia nu-l taie». Da, dar asta nu-ți aduce nimic. Dacă înveți să stai așa, întotdeauna ne vom mulțumi cu puțin. Noi ca țară cam întotdeauna asta am făcut. Am lăsat capul în jos și i-am lăsat pe alții să facă ceea ce-și doresc cu noi. 

Suntem cetățeni ai acestei țări, iar marea noastră majoritatea lucrează în țara lor pentru străini. Ceea ce este foarte trist. Asta denotă faptul că ne place și vrem să fie doar puțin. Ca în toată structura socială românească”, a declarat Apostol la GSP Live.

Mai sunt și oameni ca mine, nu doar eu spun ceea ce gândesc și cum văd lucrurile. Sunt mult mai mulți, poate unii mai direcți și mai tranșanți, dar de obicei cam sărim de pe drumul care ar trebui și devenim puțin incomozi, deranjăm foarte mult - Iulian Apostol

De-a lungul carierei, Iulian Apostol a jucat pentru Dunărea Galați, Metalul Plopeni, Gloria Buzău, Oțelul Galați, Farul, Unirea Urziceni, FCSB și Rapid.

1 trofeua cucerit Apostol în cariera sa: titlul în sezonul 2008/2009 alături de Unirea Urziceni

7 meciuria strâns Apostol la echipa națională a României

Urmărește emisiunea integrală cu Iulian Apostol aici:

Citește mai multe știri din GSP Live:

Șefii lui Dinamo, făcuți praf: „Îmi explodează capul, e groaznic! Batmani, Spider-Mani... Minciuni!”

Mesaj clar al unui fost internațional după Irlanda de Nord - România 1-1: „Nu acceptăm realitatea și ne îmbătăm cu apă rece!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
dakesis
dakesis  •  22 Noiembrie 2020, 22:40

Apostol cu Hagi la un pahar de vorba. Asta ar fi un documentar belea. Iti trebuie translator, probabil, ca e greu de înțeles ce debita astia doi, da' adormi liniștit. Se poate si mai rau - *** E bine sa spui ce gamdesti, cu conditia sa gandesti bine inainte de a deschide gura...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mattteo
mattteo  •  22 Noiembrie 2020, 18:46

Un om placut de ascultat, un om inteligent.

florar
florar  •  22 Noiembrie 2020, 15:27

Apostole,fa-te ma tu patron !!!!Sa vedem daca iti mai place sa te conduca angajatii...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează