FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

CFR CLUJ - FCSB 0-1. Iulian Cristea: „Asta a fost cheia victoriei”

Iulian Cristea rămâne cu picioarele pe pământ după victoria de la Cluj: „Nu am avut multe probleme, dar am făcut un joc defensiv foarte bun” +23   FOTO
Iulian Cristea rămâne cu picioarele pe pământ după victoria de la Cluj: „Nu am avut multe probleme, dar am făcut un joc defensiv foarte bun”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2022 22:08 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2022 23:15

CFR Cluj - FCSB 0-1. În urma victoriei din Ardeal bucureștenii relansează campionatul și sunt doar la mâna lor pentru a cuceri titlul după o pauză de șase ani. 

Iulian Cristea, mijlocașul celor de la FCSB, a declarat la flash-interviul de la finalul jocului că victoria este cu atât mai importantă pentru trupa roș-albastră fiind obținută pe terenul campioanei CFR, dar și așa drumul până la cucerirea titlului rămâne unul lung. 

CFR Cluj - FCSB 0-1. Diagnosticul primit de Olaru la spital, după intrarea grosolană a lui Susic
CFR - FCSB 0-1
CFR Cluj - FCSB 0-1. Diagnosticul primit de Olaru la spital, după intrarea grosolană a lui Susic

Iulian Cristea, optimist după CFR Cluj - FCSB 0-1: „Cheia noastră în această seară a fost echipa, forța grupului”

„A fost un meci greu, ne așteptam, orice meci cu CFR este un meci strâns, în care se poate întâmpla orice. Noi am venit astăzi foarte montați, am știut ce avem de făcut și am reușit să câștigăm. Nu am avut multe probleme, dar am făcut un joc defensiv foarte bun. 

A fost o victorie foarte frumoasă, mai ales că a fost împotriva lor. Ne bucurăm că am reușit să micșorăm distanța. Sunt meciuri foarte grele. Noi am pierdut cu Craiova, și ei au pierdut cu Craiova. Acum am reușit să câștigăm, dar sunt meciuri foarte strânse și pentru noi urmează partide foarte grele, deplasare la Farul, la Voluntari, la Craiova. Trebuie să luăm fiecare meci în parte și ne dorim să fim pe primul loc. 

Cheia noastră în această seară a fost echipa, forța grupului, suntem uniți și sper să continuăm pe acest drum”, a declarat Iulian Cristea.

GALERIE FOTO de la CFR CLUJ - FCSB 0-1

FOTO: Alexandra Fechete
+19 FOTO

Clasament după CFR Cluj - FCSB 0-1

VIDEO CFR - FCSB // Atmosferă superbă înaintea startului partidei

Citește mai multe știri

CFR Cluj - FCSB, comentat live pe GSP.ro de Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea și Adrian Florea

Finală pe teren, spectacol în tribune la CFR Cluj - FCSB » Mesajul afișat de ultrașii roș-albaștrilor

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează