FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Iulian Cristea vrea să reușească la Rapid ce n-a putut în 4 ani la FCSB: „Direct campioni!” + „Rapidist de mic? Nu!”

Iulian Cristea, la reunirea Rapidului +25   FOTO
Iulian Cristea, la reunirea Rapidului

Articol de , , - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 18:41 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 19:00

Noua achiziție Iulian Cristea (28 de ani) s-a prezentat azi la reunirea Rapidului și și-a expus obiectivul în alb-vișiniu: „Vreau să ieșim campioni din primul an!”.

În această seară a avut loc reunirea Rapidului (detalii AICI). La baza „Constructorul” și-au făcut apariția 22 de fotbaliști, printre care nou-venitul Iulian Cristea, fundaș central adus liber de contract după ce și-a încheiat socotelile cu FCSB.

Cristea are aspirații mari la Rapid, vrea să devină campion încă din primul an, ceea ce nu a reușit în cele 4 sezoane petrecute la FCSB. Totodată, se declară încrezător că va juca un număr important de minute, în ciuda concurenței din defensiva rapidistă.

+21 FOTO

VIDEO. Iulian Cristea, la reunirea Rapidului: „Vreau să fim campioni din primul an!”

„Sunt foarte bine, aștept să începem treaba și sper să ieșim campioni.

M-am bucurat când m-au căutat, m-a încercat un sentiment plăcut. Este o echipă de tradiție, am simțit bucurie. Cu majoritatea colegilor mă cunosc, cu cei străini am făcut acum cunoștință. M-au primit foarte bine, sper să facem treabă foarte bună împreună. Nu e o trecere importantă pentru mine, îmi doresc să fac treabă bună aici.

Sper ca fanii să mă accepte, să fiu evaluat după ce fac aici, nu după trecutul meu. Meciul cu FCSB va fi un simplu meci pentru mine, trebuie doar să obținem 3 puncte.

Am ales Rapidul pentru că este o echipă de tradiție, ne vom bate sus, la cupele europene. E normal să se dorească mult mai mult, să crească obiectivul de la an la an. Sper să fim direct campioni, din primul an!”, a precizat Cristea.

Întrebat dacă a susținut Rapidul de când era mic, aluzie la declarația de dragoste pe care fotbaliștii o fac adesea atunci când semnează cu un club nou, Cristea a răspuns:

„Nu pot să spun lucrul acesta (n.r. - că ținea cu Rapid de mic). Am fost la Mediaș, am crescut acolo. Sunt «gazist», acolo am crescut, acolo mi-am făcut junioratul și de acolo am plecat în fotbalul mare”.

Iulian Cristea, despre...

... concurența de la Rapid: „Sunt Săpun, Grig, Paul, tânărul Ignat, care este de perspectivă. Este o competiție bună, e bine. Îmi doresc să joc, de asta am și semnat acum, pentru a prinde pregătirea cu Rapid și a fi la 100%”.

... echipa națională: „Mă gândesc la națională, e normal. Sper să revin în cel mai scurt timp. Asta depinde de mine și de evoluțiile mele”.

... plecarea de la FCSB: „Discutasem de mult cu Pintii și domnul MM, le-am spus că vreau să joc. Veneam după o accidentare și îmi doream foarte mult să joc. Mai bine că a fost așa”.

Mai multe știri din Liga 1:

La vremuri noi, tot ei » Ovidiu Burcă a programat joi reunirea. Singura noutate și pe cine mai așteaptă

Dan Petrescu l-a cumpărat cu 200.000 de euro, Rednic le-a transmis șefilor să-l trimită în Liga 3

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
corbea
corbea  •  16 Iunie 2023, 11:27

Mutu nu se dezminte: cand ma uit la ce transferuri face de multe ori am impresia ca pur si simplu isi bate joc ( nu ma mai refer la calitatile lui de antrenor....). Il aduce pe expiratul de cristea care nu mai poate si vine si dupa accidentare si se face ca nu-l vede pa Adrian Rus care are o situatie incerta in Italia. De ce sa vina la noi un jucator de nationala si viitor cand poate merge la stana....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Potio
Potio  •  15 Iunie 2023, 15:00

Sa sperăm c o sa greșească cand joaca cu Steaua,...macar asa sa ne ajute, ca n ultimul timp a gresit mult..in rest bafta.

emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  15 Iunie 2023, 08:48
Postat de ArchBishop pe 15 Iunie 2023, 07:31

Am exclus eu cumva pe U din comentariul initial? Vezi cum *** din nimic, cum te-a dresat societatea?

eee da si tu acuma :))) nu m-a dresat nicio societate stai calm :)) dar cam asa reiese bre...adica tu zici de noi ca suntem slabi, ca si cum echipa ta ar fi...real madrid....mna, fiecare intelege ce vrea...hai bafta !! :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează