FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

Roș-albaștrii, resemnați după egalul cu Sepsi: „Atât s-a putut”

Iulian Cristea, resemnat după Sepsi - FCSB // foto: Imago
Iulian Cristea, resemnat după Sepsi - FCSB // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 21:30 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 21:34

Iulian Cristea (26 de ani) a comentat remiza dintre Sepsi și FCSB, scor 1-1, din ultima etapă a sezonului regular al Ligii 1.

Fundașul central de la FCSB nu pare foarte îngrijorat de prestația echipei de astăzi și se gândește deja la următorul meci, Supercupa din sezonul trecut, cu CFR Cluj. 

Iulian Cristea, după Sepsi - FCSB: „Atât s-a putut”

„Au avut și ei ocazii, ne-am creat și noi, știam că ne ne așteaptă un meci greu, așa cum a fost și cel din tur. Atât s-a putut în seara asta, ne dorim să înceapă play-off-ul, dar până acolo mai avem un meci joi, Supercupa. La faze fixe avem oameni în marcaj, nu știu cine era cu Safranko (n.r. - autorul golului). Se întâmplă, asta este, mergem mai departe. 

Știam că ne așteaptă meciuri grele cu Craiova și Sepsi, acum ne dorim să câștigăm prima etapă din play-off”, a declarat stoperul roș-albaștrilor. 

Vrem să câștigăm Supercupa, să ne luăm revanșa pentru anii trecuți cu CFR. 
- Iulian Cristea, FCSB

A fost un meci de luptă, din păcate nu am putut să câștigăm. Nu avem nicio scuză, noi am venit la victorie, dar cu adversarii de play-off este foarte greu. De fapt, cu toată lumea din campionat este greu. 
- Adrian Șut, FCSB

Clasament Liga 1 după Sepsi - FCSB

Mai multe știri despre Sepsi - FCSB:

Toni Petrea, extrem de îngrijorat după Sepsi - FCSB: „Asta mă preocupă foarte tare”

FCSB, lovită de ghionion! 2 fotbaliști au părăsit terenul accidentați în prima repriză a meciului cu Sepsi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează