FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Iuliu Mureşan: "Culio nu pleacă la Rubin Kazan"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 februarie 2009 00:00

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, infirmă zvonurile conform cărora Juan Culio ar fi semnat cu gruparea rusă, Rubin Kazan, spunînd că el este în continuare jucătorul său.

"Culio este jucătorul nostru în continuarea. Nu pleacă la Rubin Kazan, el momentan este în Argentina. Sînt în discuţii pentru vînzarea lui Culio, dar  mai multe vom vedea sîmbătă. Fabbiani este în continuare jucătorul nostru. El nu s-a înţeles cu River. Momentan este o telenovelă, iar în continuare există posibilitatea să rămînă la Newell's. Mai sînt discuţii cu un alt club pentru încă un jucător", a spus Iuliu Mureşan la sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  01 Februarie 2009, 16:52

Pe onlysoccer.net nu am gasit nimic de transferul lui Culio,am gasit ceva pt.stelisti,Carlos Costly de la Belchatow (PL) atacant,26 de ani va intari turma.

 •  01 Februarie 2009, 16:37

culio si dubarbier sunt cei mai valorosi jucatori din liga 1 unt stelist dar tre sa o recunosc mai e si goian astia 3 METITA UN CMPIONAT MAI BUN SERIA A BUNDESLIGA LIGUE 1

 •  01 Februarie 2009, 16:22

Descarca manele gratis de pe www .FmRadioManele .ro

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close