FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Stoican nu a fost prima variantă de antrenor pentru Dinamo! » Mureșan a spus cu cine a mai discutat și cine l-a refuzat

Flavius Stoican
Flavius Stoican

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 decembrie 2021 13:50 / Actualizat miercuri, 22 decembrie 2021 14:27

Flavius Stoican (45 de ani) este noul antrenor al lui Dinamo după ce conducerea l-a concediat pe Mircea Rednic. Tehnicianul nu a fost însă prima variantă a alb-roșiilor, alte nume din fotbalul românesc fiind contactate înainte.

Iuliu Mureșan, administratorul special al celor de la Dinamo, a dezvăluit că Stoican nu a fost prima opțiune a conducerii după demiterea lui Rednic. Alți antrenori din Liga 1 au fost ofertați, dar au refuzat propunerea „câinilor”.

Culisele demiterii lui Mircea Rednic » Doi sponsori cu greutate și-au dat acordul
DINAMO
Culisele demiterii lui Mircea Rednic » Doi sponsori cu greutate și-au dat acordul

„Au fost și alți antrenori. Unii ne-au refuzat, Bergodi, Poenaru și alții. Cu Grozavu s-a vorbit la un moment dat și nu a vrut să vină. Nu a fost o propunere Adrian Mutu. Dinamo e o echipă tristă, nu vezi veselie, nu vezi glume, nu e o atmosferă de fotbal. Toți închiși, nu fac o glumă. Cum se termină antrenamentul pleacă acasă”, a declarat Iuliu Mureșan potrivit playsport.

Flavius Stoican, noul antrenor al lui Dinamo

Flavius Stoican se declară pregătit pentru misiunea dificilă de a o salva pe Dinamo.

„Eu sunt gata să mă înham la muncă, mai multe detalii o să vă dau de mâine încolo. Doar atât pot să spun: «Hai, Dinamo!». Vom face posibilul și imposibilul să continuăm în Liga 1”, a declarat Stoican pentru GSP.ro.

Din informațiile GSP, Stoican a fost extrem de deschis în discuțiile purtate marți după-amiază cu Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu. Antrenorul n-a pus mare preț pe salariu, dar a vrut să fie clarificată mai întâi situația cu Rednic. „Sunt gata de performanță, ați tras biletul câștigător!”, le-a transmis Flavius noilor lui conducători, la tratative, conform surselor GSP.

Stoican nu a discutat foarte mult nici despre lotul pe care îl are la dispoziție: „Cine mai are chef de fotbal e bine primit. Cine nu, să se lase!”.

VIDEO Mircea Lucescu nu vede cu ochi buni situația de la Dinamo: „Nu așa faci o echipă, niciodată! Nu știu dacă se salvează”

Citește alte știri din Liga 1:

Fanii lui Dinamo reacționează după demiterea lui Mircea Rednic! Ce au făcut o parte din cotizanții DDB

Se strică relația Gigi - Rotaru? Oltenii au pus ochii pe jucătorii doriți de FCSB » Reacția lui Becali: „Încalcă înțelegerea pe care o aveam cu el!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  22 Decembrie 2021, 22:45

De ce respect? Eram in insolventa, oamenii nu puteau avea probleme cu banii, dar le-a fost frica sa-si asume o eventuala retrogradare in CV

idi53
idi53  •  22 Decembrie 2021, 15:50

RESPECT pt cei care l-au refuzat pe Muresan!Stoican ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

113492877815998
Vasile Bazil  •  22 Decembrie 2021, 15:45

"Dinamo e o echipă tristă, nu vezi veselie, nu vezi glume, .." asta se vrea o gluma sinistra sau domn' doctor are oaresce probleme ??Cu naiba sa fie aia veseli in situatia in care se gasesc ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează