FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - MIOVENI 3-0

Iuliu Mureşan l-a înţepat pe Dică pentru autogol: "Mi-a plăcut un-doi-ul cu Hora" :)

Nicolae Dica si-a marcat un autogol in partida cu CFR
Nicolae Dica si-a marcat un autogol in partida cu CFR

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2011 22:42

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan, este mulţumit de victoria în faţa ultimei clasate, CS Mioveni (3-0) şi a preferat să-l tachineze pe fostul jucător clujean, Nicolae Dică, marcatorul unui autogol.

"Pentru repriza a doua, scorul a fost nevoit, dar pentru tot meciul ar fi trebuit să fie şi mai mare. Aşa cum m-am temut, jucătorii au început timid. Ca să fac o glumă, mi-a plăcut un-doiul dintre Hora şi Dică, s-a văzut că e un atacant bun.

I-am remarcat pe Hora şi Kapetanos, cu care am avut răbdare şi a început să dea goluri. Sper ca golul victoriei cu Steaua să fie dat de Kapetanos", a spus Iuliu Mureşan la Fanatik Show, pe DigiSport.

Autorul autogolului pentru CS Mioveni, Nicolae Dică şi-a exprimat regretul faţă de "isprava" sa din meciul cu CFR: "Se întîmplă la fotbal să mai dai şi cîte un autogol şi îmi cer scuze faţă de colegi. Pînă atunci CFR nu ne-a pus probleme. Trebuia să continuăm să jucăm şi să nu primim gol. CFR e o echipă bună, care poate pune probleme oricui".

Adrian Neaga (Mioveni) crede că prima repriză a aparţinut argeşenilor şi că autogolul lui Dică a rupt echilibrul jocului: "În prima repriză ce-am descurcat bine în prima repriză, dar a venit greşeala din partea secundă  şi s-a rupt echilibrul. Oricare jucător din echipa noastră se putea afla în locul lui Dică. Sper ca el să marcheze în meciul următor şi să-şi refacă moralul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
ioanemanuel
ioanemanuel  •  03 Decembrie 2011, 16:38

Ce a facut Dica pentru Steaua nu va face Clujul in 30 de ani de acum incolo .

alexo
alexo  •  03 Decembrie 2011, 00:00
Postat de mircea1957 pe 02 Decembrie 2011, 23:30

Bravo tarane "succesuri", invata limba romana inaite de a scrie ceva.

Oare cum i se spune celui care nu se prinde care e diferenta intre ironie si prostie? Taran sigur nu e, ca taranul e un om ce merita respectat. Te las sa te decizi ce esti de unul singur. Nu are sens sa ma "ridic" la nivelul atacului la persoana ...

mircea1957
mircea1957  •  02 Decembrie 2011, 23:30
Postat de alexo pe 02 Decembrie 2011, 23:28

Ce vrea sa insemne propozitia asta: "În prima repriză ce-am descurcat bine în prima repriză" ? Nu-i asa ca a fost favorizata CFR-ul de arbitri? Chiar nu ati gasit nimic sa reprosati? Verdictul a fost dat de GSP inainte de meci. Imediat apar clasamentele, chiar ma intreb care va fi raportul greselilor pro-contra, 10-1 cumva? Multe succesuri la mancat rahat!

Bravo tarane "succesuri", invata limba romana inaite de a scrie ceva.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează