FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN

FOTO Ivan Mamut, primă repriză de dat uitării la FCSB » Ratare imensă și vinovat la gol! Becali nu l-a iertat

Ivan Mamut (24 de ani) nu a avut o primă repriză fericită la FCSB. A ratat o șansă uriașă, apoi l-a scăpat din marcaj pe Patricio Matricardi, la golul de 1-1.
Ivan Mamut (24 de ani) nu a avut o primă repriză fericită la FCSB. A ratat o șansă uriașă, apoi l-a scăpat din marcaj pe Patricio Matricardi, la golul de 1-1.

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2021 22:49 / Actualizat duminica, 08 august 2021 23:13

Ivan Mamut (24 de ani) nu a avut o primă repriză prea fericită la debutul la FCSB. A ratat o șansă uriașă, apoi l-a scăpat din marcaj pe Patricio Matricardi, la golul de 1-1. La pauză a fost înlocuit. 

Ivam Mamut a debutat astăzi în tricoul celor de la FCSB. Atacantul croat adus de la CSU Craiova a ratat o șansă imensă în minutul 6. A fost găsit ideal de centrarea lui Ovidiu Popescu. Din marginea careului mic, a trimis cu capul direct în portarul Vâlceanu.

Ivan Mamut, primă repriză slabă în FCSB - Gaz Metan 

Seara nefastă a continuat pentru Mamut. În minutul 25, Matricardi, omul pe care îl avea în marcaj, a înscris golul de 1-1. 

Ivan Mamut, primă repriză de dat uitării la FCSB » Ratare imensă și vinovat la gol! Becali nu l-a iertat
Mamut îl marchează pe Matricardi / FOTO: Captură @Digi Sport

Mamut și-a scăpat adversarul pe care îl avea în marcaj. Matricardi s-a eliberat undeva în spatele vârfului croat, profitând de poziționarea defectuoasă a acestuia.

Ivan Mamut, primă repriză de dat uitării la FCSB » Ratare imensă și vinovat la gol! Becali nu l-a iertat
Mamut, blocat de schema Gazului

Lăsat un metru în urmă de Matricardi, Mamut nu l-a putut incomoda, iar fundașul central al medieșenilor a îndeplinit o formalitate. 

Ivan Mamut, primă repriză de dat uitării la FCSB » Ratare imensă și vinovat la gol! Becali nu l-a iertat
Matricardi înscrie de lângă Mut

Gigi Becali continuă experimentele la FCSB

Dinu Todoran a surprins cu formula de start pe care a trimis-o pe teren cu Gaz Metan. Andrei Vlad s-a întors un poartă după un meci de "suspendare" de la patron. În centrul apărării lângă Alexandru Crețu a fost preferat nou-venitul Paulo Vinicius. Chiar dacă pe acest post FCSB îl putea folosi pe Iulian Cristea sau pe Andrei Miron, revenit după accidentare.

"Sunt curios dacă Vinicius este pregătit să intre așa de repede în echipă, după doar câteva antrenamente și câteva zile la București", a remarcat Gabi Balint înaintea meciului.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Noi detalii despre situația lui Florin Tănase: „Nu se leagă nimic!” » Giovanni Becali explică greșeala căpitanului de la FCSB

Ondrasek, avertizat înainte de transferul la FCSB: „Bă, nu te duce acolo că nu o să joci mult!” » Cum a reacționat cehul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
outofmymindbrbk
outofmymindbrbk  •  09 August 2021, 08:00

"Dinu Todoran a surprins cu formula de start pe care a trimis-o pe teren" buna gluma. Mai aveți ?

vasglo
vasglo  •  09 August 2021, 07:57
Postat de m4blue88 pe 08 August 2021, 23:19

Mamut a jucat chiar bine, în sensul că mai bine de atât nu a jucat niciodată!

Sunt curios ce ar ma fi scris jurnalistul anonim daca Mamut marca la lovitura aia de cap aparata in extremis de portar. Deh, sunt unii, asa-zisi jurnalisti, care vad ratarea atacantului si nu vad interventia portarului! Mamut chiar a intrat bine in combinatii si promite ca varf de careu cand se vor mai lega relatiile de joc cu ceilalti.

talpaiadului
talpaiadului  •  09 August 2021, 05:43
Postat de vasileroaita pe 09 August 2021, 05:06

?!? Pascanu si Mailat au fost promovati la campioana Romaniei, care are un lot numeros. Nu s-au impus, locurile sunt putine si au fost imprumutati. Si JOACA! Nu-si bate nimeni joc de ei, nu sunt dati afara dupa o repriza... Ai nimerit prost cu ei...

Ai dreptate.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează