FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Ivan Martic îl contrazice pe Gică Craioveanu! Mesaj clar al fundașului: „M-a durut foarte tare să citesc atâtea mesaje negative primite”

Ivan Martic // FOTO: https://www.facebook.com/IvanMartic27/
Ivan Martic // FOTO: https://www.facebook.com/IvanMartic27/

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2020 16:37

Ivan Martic (29 de ani), fundașul dreapta elvețian al Craiovei, susține că n-a reziliat contractul, „încă nu m-am hotărât ce voi face”, și nici n-a semnat vreo înțelegere cu CFR-ul, așa cum lăsase de înțeles directorul de magine al oltenilor, Gică Craioveanu.

Într-o discuție pe Facebook, cu fanii Craiovei, Gică Craioveanu confirma duminică seară informația potrivit căreia Ivan Martic și-ar fi reziliat deja contractul cu Craiova, deși acesta expiră în vară. Totodată, afirma că, din ce a auzit el, fundașul elvețian de origine croată „ar fi semnat cu CFR Cluj".

Clubul nu și-a contrazis directorul de imagine și nici campioana României n-a publicat vreo dezmințire. A făcut-o, în schimb, jucătorul. Martic a publicat pe pagina sa de Facebook un comunicat în care neagă tot ceea ce spusese fostul internațional.

„În urma ultimelor evenimente vizavi de situația mea contractuală cu Universitatea Craiova, dar și de alte aspecte foarte importante, este de datoria mea să clarific următoarele aspecte:  

Eu sunt sub contract cu Universitatea Craiova în acest moment, respect clubul, toți suporterii și îi asigur de faptul că din prima zi în care am îmbrăcat tricoul alb-albastru am fost loial 100% și așa voi fi mereu. 

 Zvonurile conform cărora aș fi semnat pe ascuns vreun contract cu CFR Cluj sunt total neadevărate, fiindcă nu s-a pus niciodată problema unei astfel de mutări. Până în acest moment nu am reziliat contractul cu Universitatea Craiova. Da este adevărat că-mi expira contractul in aceasta vara însă nu am luat pana in acest moment nicio decizie vis-a-vis de viitorul meu. Se poate întâmpla orice și decizia o voi lua gândindu-ma la ce este mai bine pentru mine și familia mea. 

M-a durut foarte tare să citesc atâtea mesaje negative primite. Am învățat ce înseamnă spiritul Universității, suporterii, istoria și de fiecare dată când am intrat pe teren am dat totul. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și susținere.

 Și nu uitați, în acest moment, cel mai important este ca toți să stăm acasă cu familiile noastre pentru că avem o bătălie extrem de importantă cu această pandemie. Vom învinge!”

Ivan Martic

Ivan Martic în tricoul Craiovei:

  • Martic a sosit gratis în 2017 de la Rijeka;
  • 75 de meciuri a jucat Martic pentru Craiova;
  • 5 goluri și 7 pase decisive a reușit Martic în tricoul Craiovei;
  • St. Gallen, Schaffhausen, Hellas Verona, Spezia, Rijeka și CSU Craiova sunt echipele pe la care a trecut Martic;
  • la finalul lunii iunie îi expira contractul lui Martic.

Citește alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV Gigi Becali a spus STOP fotbalului! După cazul Adrian Petre, o nouă acuză

EXCLUSIV Dinamo taie tot: salarii la jumătate pentru „câini” după pandemia de coronavirus » Trei jucători pot pleca

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
firaldo
firaldo  •  24 Martie 2020, 10:18
Postat de maryuss_ pe 23 Martie 2020, 21:54

Daca pleci de la Craiova la cfr,vei fi tratat ca un tradator a-l acestei echipe !!! Poti pleca oriunde in lume si vei fi respectat , dar nu la cfr sau la fcsb !!!

Omul are o varsta si o sa mearga unde este mai bine platit,si-a facut treaba foarte bine cat a jucat la Craiova,de ce sa fie considerat tradator?Tie daca o firma rivala a celei la care lucrezi acum iti ofera un salariu dublu...ce faci?Te gandesti la firma...la loialitate sau la nevoile familiei tale?Sa fim sinceri,omul este cel mai bun fundas dreapta din Romania...si nu poate ramane pe un salariu de 3 lei pentru ca asa vrea Rotaru.

maryuss_
maryuss_  •  23 Martie 2020, 21:54

Daca pleci de la Craiova la cfr,vei fi tratat ca un tradator a-l acestei echipe !!! Poti pleca oriunde in lume si vei fi respectat , dar nu la cfr sau la fcsb !!!

225822255010364
George Fofuca  •  23 Martie 2020, 20:29

OK.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează