FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ivan Pesic și-a luat la revedere de la fanii dinamoviști cu un mesaj emoționant: „Acesta a fost cel mai grozav moment al carierei mele”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2019 22:08

Azi s-a oficializat împrumutul pe un an al lui Ivan Pesic, 26 de ani, la Șahtior Karagandy, locul 8 în prima ligă din Kazahstan, iar jucătorul și-a luat la revedere de la fanii dinamoviști cu un mesaj emoționant pe Instagram.

„E dificil să-i descriu acest moment cuiva care nu l-a trăit. A fost cel mai grozav moment al carierei mele. Mulțumesc pentru tot. Sper să port din nou tricoul roșu. Voi reveni curând!”, a scris Pesic pe rețeaua de socializare.

Imaginea postată de croat este de la primul Derby de România în care a evoluat, în februarie 2018, în care a deschis scorul. După ce a fost schimbat, Pesic a urmărit restul partidei din peluză, alături de fani. Meciul s-a terminat 2-2 (Pesic 20, Torje 57 / Man 84, Teixeira 93).

Transferat la Dinamo în luna ianuarie a anului trecut, de la Hajduk Split, Ivan Pesic a adunat 10 meciuri în tricoul alb-roșu în această ediție de campionat, marcând un singur gol, în victoria cu Hermannstadt, scor 2-1.

5goluri a înscris Pesic în total pentru Dinamo în 26 de partide disputate în Liga 1 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
comedy.central
comedy.central  •  12 Februarie 2019, 11:46

Esti câine până la moarte!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează