FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Jacques Zoua, singurul jucător din Liga 1 convocat la Cupa Africii, e aproape să părăsească România: „Agenții mi-au confirmat”

Jacqeus Zoua // FOTO: GSP
Jacqeus Zoua // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 17:21

Jacques Zoua, 27 de ani, atacantul Astrei Giurgiu, e convocat pe lista preliminară a Camerunului pentru Cupa Africii 2019, competiție care începe pe 21 iunie. Vârful a recunoscut că are în momentul de față câteva oferte cărora e tentat să le dea curs.

Agenţii mei mi-au confirmat că există ceva interes din Franţa pentru mine, însă pentru moment sunt concentrat pe acest final de sezon din România. Nu cred că mi-aş încheia cariera aici. 

Îmi merge bine. Planul meu era să joc câteva meciuri bune, minimum 20, şi să devin din nou competitiv. Am făcut asta, deci pot spune că mi-am îndeplinit obiectivul în România. În plus, mi-am ajutat echipa să se califice în play-off şi în finala Cupei României”, a spus Zoua, pentru getfootballnewsfrance.com.

Zoua, pe lista lui Seedorf

Cupa Africii pe Națiuni 2019 începe pe 21 iunie, iar Clarence Seedorf, 43 de ani, selecționerul Camerunului, a anunțat lista preliminară pentru cea mai importantă competiție inter-țări din Africa. 

Surpriza lui Seedorf e reprezentată chiar de apariția pe listă a lui Jacques Zoua, 27 de ani, atacantul transferat în acest sezon de Astra Giurgiu. Zoua are 23 de meciuri și două goluri pentru giurgiuveni.

Vezi și: Alibec pleacă GRATIS?! Situația de la Astra a devenit CRITICĂ » Anunț OFICIAL: „De mâine jucătorii pot deveni liberi de contract”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close