FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă a unui fost jucător român: „Am de recuperat două milioane de dolari din Rusia. I-am trecut la pierderi”

Janos Szekely / Sursă foto: Imago Images
Janos Szekely / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 09:56 / Actualizat luni, 07 martie 2022 10:32

Janos Szekely (38 de ani), fost jucător la FCSB, U Cluj sau Oțelul Galați, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a făcut o dezvăluire de impact: acesta ar avea de recuperat nu mai puțin de două milioane de dolari din Rusia, de la clubul Volga Nizhny Novgorod, pentru care a evoluat în urmă cu un deceniu.

În sezonul 2011-2012, Szekely a prins opt meciuri pentru formația Volga Novgorod, însă acesta avea să plece prematur din Rusia, pe fondul problemelor financiare ale clubului. Mijlocașul român le-a cerut compensații consistente rușilor, iar procesul se derulează și în prezent.

Kasparov, deranjat de SUA și de Europa! „Trăim un genocid! Sunteţi dispuşi doar să priviţi?” + „Sunt curios ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Biden și Putin din iunie”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Kasparov, deranjat de SUA și de Europa! „Trăim un genocid! Sunteţi dispuşi doar să priviţi?” + „Sunt curios ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Biden și Putin din iunie”

Janos Szekely: „Am de luat aproape două milioane de dolari din Rusia”

„Am de luat aproape două milioane de dolari din Rusia. E tot contractul. FIFA mi-a dat câștig de cauză pentru tot contractul. Dar i-am trecut la pierderi. E «wow» pentru mine, pentru toată lumea, dar eu nici nu mă mai gândesc la acei bani.Suntem încă în proces, aștept rezultatul de la TAS

N-am fost plătit mai mult de 90 de zile. Am reziliat pentru justă cauză și am cerut compensația contractului. Cu bonusuri cu tot, se ajungea la suma aceasta, mai mult sau mai puțin. Dar eu oftez la ce se întâmplă acum în lume, nu mă gândesc la chestia aceasta acum”, a spus Szekely, la GSP Live. 

Eu cred că, din anumite puncte de vedere, în Rusia încă se trăiește în comunism. E o frică a exprimării, o frică în a-ți spune punctul de vedere.

- Janos Szekely, la GSP Live

CV Janos Szekely

  • născut la 13 mai 1983 (38 de ani);
  • mijlocaș;
  • a evoluat în cariera sa la echipe precum FCSB, Oțelul, ASA Târgu Mureș, U Cluj, FC Brașov;
  • în Italia a jucat la USD 1913 Seregno Calcio și Calcio Lecco 1912;
  • a mai fost în Polonia și Rusia la Korona Kielce, respectiv Volga Nizhniy Novgorod; 
  • a înscris de 27 de ori în carieră, 17 dintre reușite fiind la FCSB și Oțelul; 
  •  are 4 meciuri în grupele UEFA Champions League.

Citește și alte știri de actualitate: 

Secundul lui Lucescu, anunț înfiorător despre invazia Rusiei: „Au distrus deja jumătate din Ucraina”

Gustavo, „Jucătorul lunii februarie”! Cum s-a votat + Declarațiile brazilianului: „Am marcat goluri în momente decisive!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
maldini_1986
maldini_1986  •  07 Martie 2022, 21:40
Postat de marius.bxl pe 07 Martie 2022, 12:35

Dar csa de ce nu este in poligon să facă antrenamente cu arma

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  07 Martie 2022, 15:36

Ce profesionisti sunt si cei de la Tas daca se judeca din 2012-2013 si nici acum nu au dat sentinta finala....Janos Szekely ar trebui sa insiste la Tas,sunt o groaza de bani...

marius.bxl
marius.bxl  •  07 Martie 2022, 12:35

Dar csa de ce nu este in poligon să facă antrenamente cu arma

Vezi toate comentariile (7)
Comentează