GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Gustavo, „Jucătorul lunii februarie”! Cum s-a votat + Declarațiile brazilianului: „Am marcat goluri în momente decisive!”

Articol de , - Publicat luni, 07 martie 2022 10:00 / Actualizat luni, 07 martie 2022 10:02

Gustavo și-a adjudecat premiul de „Jucătorul lunii februarie” în ancheta Gazetei. Noul "lunetist" al Universității e omul care rezolvă toate situațiile dificile, iar în ultimele 5 meciuri din februarie a marcat 4 goluri, însă s-a remarcat și cu două assisturi, ambele cu Dinamo.

„Mă simt foarte fericit că sunt jucătorul lunii și fericit că am marcat goluri pentru Craiova în momente decisive. Dar cel mai fericit sunt atunci când echipa merge bine și urcăm în clasament. 

Ne-am revenit după un moment greu și acum pot să spun că suntem într-un moment bun, cu o atmosferă foarte bună. În play-off trebuie să profităm de tot și să ajungem cât mai sus. Încercăm să câștigăm totul, chiar dacă CFR e acolo, în frunte, și noi puțin departe. Mentalitatea noastră este pozitivă și mergem pe drumul ăsta ca să terminăm cât mai sus posibil!”, a declarat brazilianul de 30 de ani.

Pentru trofeul "Jucătorul lunii februarie" GSP a nominalizat 5 fotbaliști: Gustavo (Universitatea Craiova), Chiricheș (Sassuolo), Compagno (FCU Craiova), Betancor (Farul) și R. Marin (Cagliari). Pe lista preliminară au mai fost Câmpanu (U Craiova), Man (Parma), Cl. Bălan (FCU Craiova), H. Moldovan (Rapid), Camora (CFR Cluj), Latovlevici (FC Argeș), Greab (FC Argeș), Al. Maxim (Gaziantep), Ad. Petre (Farul) și Andrei Ivan (U Craiova).

Gustavo mi s-a părut că a fost într-o formă foarte bună, mijlocaș ofensiv care joacă bine între linii și în același timp apare la finalizare. Un jucător care-și pune în valoare și coechipierii, are o rază mare de acțiuni pe fază ofensivă. M-a impresionat capacitatea lui de a interpreta cele două faze. Aduce un mare plus echipei
Ilie Dumitrescu, fost internațional

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte, etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL » Jucătorul lunii februarie 2022

1. Gustavo16,5p
2. Răzvan Marin13,5p
3. Vlad Chiricheș12p
4. Jefte Betancor8p
5. Andrea Compagno7p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Andrea Compagno5p
2. Jefte Betancor4p
3. Gustavo3p
4. Răzvan Marin2p
5. Vlad Chiricheș1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Gustavo10p
2. Răzvan Marin8p
3. Vlad Chiricheș6p
4. Jefte Betancor4p
5. Andrea Compagno2p

Votul specialiștilor

1. Vlad Chiricheș5p
2-3. Gustavo3,5p
Răzvan Marin3,5p

Nicolo Napoli, antrenorul lunii februarie 2022: „Am dovedit că sunt un antrenor serios și asta se vede pe teren”

CITEȘTE ȘI:

Reghecampf a prins curaj, după al cincilea succes la rând » Obiectivul absolut setat pentru play-off
CS MIOVENI - CSU CRAIOVA 0-3
Reghecampf a prins curaj, după al cincilea succes la rând » Obiectivul absolut setat pentru play-off
Federația Ucraineană de Fotbal mulţumeşte Craiovei după gestul oltenilor de la meciul cu Mioveni
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Federația Ucraineană de Fotbal mulţumeşte Craiovei după gestul oltenilor de la meciul cu Mioveni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează