FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Javi e noul Neubert! Preparatorul fizic al lui Dinamo are un salariu mai mare decât majoritatea "principalilor" din Liga 1

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2017 09:00

Preparatorul fizic al lui Dinamo are un salariu mai mare decât majoritatea ”principalilor” din Liga 1, fiind urmașul lui Neubert de la Steaua. Secundul lui Contra, Gane, nici nu se apropie de nivelul financiar al spaniolului.

Prima și cea mai importantă cerere a lui Cosmin Contra pentru a-și prelungi în vară contractul cu Dinamo a fost ca preparatorul său fizic, Javi Reyes, să primească un salariu mult mai bun față de cel inițial de 3.000 de euro pe lună. Deși în primă fază s-a speculat că noul salariu al preparatorului spaniol a fost dublat, Gazeta a aflat că Reyes câștigă un salariu incredibil pentru un preparator fizic din România, 10.000 de euro pe lună. Adică cu 2.000 de euro mai mult decât câștigă antrenorul FCSB-ului, Nicolae Dică, de exemplu.

Cu toate că cei din conducerea echipei din Ștefan cel Mare au strâmbat din nas, CV-ul foarte ofertant al lui Javi a fost principalul argument al lui "Guriță".

Egalul lui Neubert

Reyes este al doilea preparator fizic din România care este plătit atât de bine, după germanul Thomas Neubert, inventat de Laurențiu Reghecampf la Steaua. La acea vreme, Gigi Becali a acceptat să îi plătească 120.000 de euro pe an pentru că jucătorii erau într-o condiție fizică atât de bună încât erau acuzați de gurile rele că sunt dopați. 

 tabel

33.000 de euro pe lunăcâștigă Dan Petrescu la CFR, fiind cel mai bine plătit antrenor din România

 

Save

Save

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
craz1est
craz1est  •  05 Septembrie 2017, 21:57
Postat de deva1 pe 05 Septembrie 2017, 09:44

si Adrian Mutu nu e in stafful lui C.S.Dinamo Bucuresti?sa apara si salariul lui!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  05 Septembrie 2017, 12:12

Ia uite cine e specialistul in recuperare :)))

deva1
deva1  •  05 Septembrie 2017, 09:44

si Adrian Mutu nu e in stafful lui C.S.Dinamo Bucuresti?sa apara si salariul lui!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează