FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Jelev: "Argăseală mi-a spus că mă păstrează acum două săptămîni!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2010 00:00

Fostul fundaş al Stelei, Jivko Jelev, spune că nu se aştepta să fie îndepărtat din lotul roş-albaştrilor la finalul stagiunii şi repetă că preşedintele Valeriu Argăseală i-a oferit asigurări după încheierea campionatului în privinţa continuării contractului, fapt dezvăluit aseară în exclusivitate de gsp.ro.

" Steaua mi-a transmis un fax în care mă informează că nu se doreşte prelungirea contractului pe care clubul îl are cu mine. Nu ştiu ce voi face, am crezut că voi rămîne la Steaua, dar dacă nu se poate, asta e. Sînt mulţumit de modul în care am jucat în Ghencea, cred că am jucat bine în perioada pe care am petrecut-o acolo.

Am evoluat pentru o mare echipă, însă nu pot să fac nimic să întorc timpul înapoi. Argăseală mi-a spus că îmi va prelungi contractul, acum îmi dă altă veste, chiar n-am ce să fac. Mi-ar plăcea să rămîn în România, dar accept să joc la echipa de unde primesc oferta mai bună", a spus Jelev la sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  02 Iunie 2010, 18:06

saracu bulgar, asta chiar a stat legat la ochi acolo? nu si-a dat seama ca Argasitu` e la steaua cum e Boc la guvern, trompeta aluia de comanda?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează