FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE ÎN AUSTRIA ALĂTURI DE STEAUA

Jocul slab al Stelei l-a enervat pe Piţurcă » Viktorie cu durere de cap

Articol de , - Publicat joi, 01 iulie 2010 00:00

Piţurcă şi-a făcut nervi din cauza jocului echipei, plin cu greşeli în apărare, dar a scăpat iar fără gol primit şi bifează un nou succes.

Steaua a cîştigat şi al doilea amical, 1-0 cu Viktoria Plzen. Locul 5 din Cehia a fost peste APOEL, pe care roş-albaştrii o bătuseră cu 2-0, şi a developat toate slăbiciunile unei echipe căreia i-a mai rămas mai puţin de o lună pînă la startul oficial.

Partea proastă
Trupa lui Piţurcă a scăpat incredibil fără să ia gol, deşi a avut posesie superioară. Dar aproape fiecare contră a cehilor a însemnat ocazie. Cuplul din apărare, Abrudan-Gardoş, s-a prăbuşit de cîteva ori, ba primul chiar i-a pasat unui adversar, în careu, însă ocazia a fost ratată (63). Defensiva şubredă a "militarilor" a produs o fază halucinantă: în 10 secunde, cehii au şutat de trei ori din careul Stelei! (58). Nici vîrfurile Surdu şi Stancu nu s-au descurcat grozav, dar "Motanul" a profitat de o eroare a omului său de marcaj, care i-a dat pasa de gol (75).

Partea bună
Tănase e mult schimbat în bine faţă de campionat. Are chef, e singurul stelist care ţine de minge şi a creat singurele ocazii are echipei, în afara golului lui Stancu. Altă bilă albă o reprezintă prestaţia lui Răzvan Stanca. A intrat la pauză şi a apărat formidabil, salvînd echipa din trei situaţii critice, "1 la 1" cu adversarii. A prins toate centrările şi toate mingile lungi ale cehilor, şi n-au fost puţine. Rezumatul primelor două amicale ale Stelei lui Piţi dă plusul cel mai mare: echipa are un noroc fantastic! Nu arată siguranţă, dar are două succese şi n-a primit gol.

Steaua - Viktoria Plzen    1-0 (0-0)
A marcat: B. Stancu (75)
Steaua: Tătăruşanu (46 Stanca) - Todorov (66 Mustaţă), Abrudan (79 Al. Iacob), Gardoş, Emeghara (79. L. Filip) - D. Stoica - Nicoliţă, Răduţ (66 Surdu, 83 Năstăsie), Toja (46 Păcurar), Tănase - Surdu (46 B. Stancu). Antrenor Victor Piţurcă

- Piţurcă a făcut două modificări faţă de meciul cu APOEL (2-0): Surdu în locul lui Stancu şi Toja în loc de Păcurar.
- Răduţ a ieşit în minutul 66, şchiopătînd din cauza unor probleme la coapsa stîngă. În locul lui a intrat Surdu, care ieşise la pauză ca să-i facă loc lui Stancu. În minutul 83, Surdu a fost schimbat cu Năstăsie.
- Lui Tănase i s-a luat sînge în pauză, pentru a i se determina parametrii fizici în condiţiile efortului dintr-un meci. A fost singurul stelist investigat de staff-ul tehnic.
- Martinovici, Bicfalvi şi Bîtfoi au stat în tribună. Ei au avut probleme medicale şi au fost menajaţi.
- Meciul s-a jucat la Bad Gastein, unde sînt cazaţi roş-albaştrii. Singura tribună a fost populată cu 200 de spectatori, dintre care 10 români

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
raus
raus  •  01 Iulie 2010, 03:17

Rabdare si Nea Piti le va rezolva pe toate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează