FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „Jocurile foamei” la Dinamo » Dezvăluiri de impact după 6 ani: „Toți jucătorii au început să râdă, știau situația”

Dragoș Firțulescu , în stânga lui Flavius Stoican, în timpul unei acțiuni organizate de Dinamo +31   FOTO
Dragoș Firțulescu , în stânga lui Flavius Stoican, în timpul unei acțiuni organizate de Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 22 mai 2020 12:22

DINAMO. Vremurile în care jucătorii „câinilor” erau răsfățați cu salarii sau prime de instalare exorbitante au apus demult în „Ștefan cel Mare”. „Era Negoiță” a fost dominată, mai degrabă, de austeritate și restanțe salariale.  

Invitat vineri la GSP Live, Dragoș Firțulescu (31 de ani) a povestit un episod relevant din scurta perioadă în care a evoluat la Dinamo. 

Fostul jucător al Craiovei a ajuns în „Groapă” în 2014, dar n-a prins decât două meciuri oficiale pentru roș-albi, într-o perioadă în care clubul condus de Ionuț Negoiță se afla în insolvență. 

Dragoș Firțulescu: „Toți jucătorii de la Dinamo au început să râdă, știau situația”

„În prima lună de după ce am ajuns la Dinamo, au venit cu statele de plată. Am luat o sumă...nici măcar o pereche de adidași nu puteam să-mi cumpăr cu banii aceia. Am întrebat ce e cu acești bani și mi-au răspuns că «ăstea sunt zilele tale lucrătoare la Dinamo». Cum am mai spus, la Dinamo am semnat pe o sumă modică doar ca să intru în circuit, plus că mi-a plăcut modul în care lucram cu Flavius Stoican.

După ce am primit salariul, am ieșit într-o seară în Centrul Vechi cu Robert Văduva (n.a. - fost jucător la Dinamo, coleg cu Firțulescu în acea perioadă). A doua zi la antrenament, după-amiaza, Flavius Stoican mă întreabă: «Bă, Dragoș ... ce ai făcut tu în Centrul Vechi cu banii ăia? Nu-ți ajungeau nici să mănânci!». Toți jucătorii au început să râdă, cunoșteau situația”, a povestit Dragoș Firțulescu, la emisiunea GSP Live. 

VIDEO. Firțulescu, poveste amuzantă din perioada Dinamo: „Cu primii bani primiți , nu îmi puteam cumpăra nici măcar o pereche de adidași”

66 de minutea bifat Dragoș Firțulescu în tricoul lui Dinamo

FOTO. Cariera lui Dragoș Firțulescu, în imagini: 

+27 FOTO

Dragoș Firțulescu, fosta speranță a Olteniei

Dragoș Firțulescu și-a început cariera de jucător la Craiova și era văzut la un moment dat drept una dintre speranțele ale oltenilor. Ulterior, acesta a bifat foarte multe echipe din România și din străinătate, printre care ASA Târgu Mureș, Alki Larnaca, U Cluj, Dinamo, UTA, Kaposvar, Pandurii sau Beroe Stara Zagora. Acum, evoluează în India, la formația Chennaiyin FC

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. EXCLUSIV Ioan Andone, prima reacție după înjurăturile vulgare ale lui Cornel Dinu: „Eu n-am fost la băutură cu el. E ceva... Doamne, ferește!”

DINAMO. EXCLUSIV Scene comice la Săftica: „Trebuia să jucăm cât avea poftă Negoiță. Iar el avea poftă câte 3 ore”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
thereality
thereality  •  23 Mai 2020, 22:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

trink
trink  •  22 Mai 2020, 14:26

saracutzu!

skins_berceni
skins_berceni  •  22 Mai 2020, 14:17

Adevarul doare, degeaba conducerea mana in mana cu presa sportiva dezinformeaza in privinta salariilor jucatorilor de la fc rinAmo cum ca sunt salarii de 15000 sau 16000 de euro, adevarul...amaratii aia din 2013 incoace castiga salarii de tot rasul, la un moment dat Patrick Petre avea salar de 50 de euro pe luna, actual Robert Moldoveanu si restul catelandrilor crescuti si educati in spiritul pch au salarii de la 500 la 1500 de euro pe luna, salarii care le primesc la 4 luni o data...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează