FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Jovan Markovic, despre colaborarea cu Reghecampf: „Mister este ca un tată pentru mine”

Jovan Markovic (foto: Facebook @Universitatea Craiova)
Jovan Markovic (foto: Facebook @Universitatea Craiova)

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 19:00 / Actualizat luni, 07 martie 2022 20:25

Jovan Markovic (20 de ani), atacantul celor de la CS Universitatea Craiova, traversează o perioadă bună în Liga 1, marcând o „dublă” în ultima victorie a alb-albaștrilor, 3-0 în deplasarea de la Mioveni.

În absența principalilor oameni din atac, Elvir Koljic și Andrei Ivan, tânărul fotbalist al oltenilor a reușit să suplinească lipsa acestora, iar cu el titular în ultimele cinci partide Craiova a obținut tot atâtea victorii.

Reghecampf, supărat pe un jucător important al Universității Craiova » De ce nu mai mizează pe el
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Reghecampf, supărat pe un jucător important al Universității Craiova » De ce nu mai mizează pe el

Jovan Markovic, despre colaborarea cu Laurențiu Reghecampf

Atacantul de 20 de ani a oferit un interviu în programul de meci al partidei cu Farul și a vorbit inclusiv despre relația foarte bună pe care o are cu antrenorul Laurențiu Reghecampf. 

„Mister este ca un tată pentru mine, mereu mă încurajează și laudă, când mai greșesc sau nu dau randament mă mai și ceartă. E alături de mine și la bune, și la rele. Plus că, pe lângă relația specială pe care o am cu dânsul, eu zic că e un antrenor foarte bun. Mă bucur foarte tare că este antrenorul meu!”, a declarat Jovan Markovic.

În plus, Markovic este de părere că saltul pe care l-a făcut în carieră se datorează în mare măsură antrenorului său: „Mă bucur foarte mult că am început să marchez și că mi‑am ajutat echipa să facă puncte, până la urmă acesta este rolul meu în teren, să dau goluri. Cred că datorez acest pas tuturor celor de la Universitatea, de la Mister la colegi. Cu toții au fost și sunt alături de mine, mă ajută cu sfaturi, mă susțin... Ce să mai, mă simt bine la Craiova și asta cred că se vede”.

Cu Markovic trebuie să avem răbdare, este tânăr, trebuie să lupte pentru locul lui, are concurenţă, pentru că va reveni Koljic. - Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

Markovic nu mai crede în cucerirea titlului

Jovan Markovic nu mai are speranțe că echipa sa poate cuceri titlul în acest sezon și este de părere că nu se mai poate recupera deficitul față de liderul detașat.

„Este o diferență foarte mare, atât de mare încât nu simțim o presiune și s‑ar putea ca acesta să fie un lucru bun pentru noi. Nu ne gândim la distanța față de CFR, ci la fiecare meci separat, și eu zic că până acum această strategie a dat roade. Ne vedem de noi și de ce avem noi de făcut și mai vorbim despre clasament și diferența de puncte către finalul play-off‑ului”, a declarat Markovic. 

Competiția o dăm doar cu adversarele, noi între noi ne ajutăm și ne propunem ca împreună să marcăm cât mai multe goluri – cine anume o face contează prea puțin pentru noi, atâta timp cât se întâmplă. - Jovan Markovic, atacant CSU Craiova

9 goluriși 2 pase decisive are Markovic în actuala ediție de campionat

Agentul lui Mirko Pigliacelli a făcut anunțul despre viitorul fotbalistului: „Trebuie să fie toate părţile dispuse la tratative”
CSU CRAIOVA
Agentul lui Mirko Pigliacelli a făcut anunțul despre viitorul fotbalistului: „Trebuie să fie toate părţile dispuse la tratative”

Cupa României, principalul obiectiv

După ce șansele de a cuceri campionatul s-au diminuat considerabil, celor de la CS Universitatea Craiova le-a rămas să își apere Cupa României. Oltenii o vor înfruntă în semifinalele competiției în dublă manșă pe Sepsi OSK, iar Jovan Markovic nu s-a ferit în a declara că juveții și-au propus să câștige două trofee în această vară.

„Clar, ambele trofee (n.r. Cupa și Supercupa) se află printre obiectivele noastre. Vom merge foarte montați la Sepsi și ne propunem să câștigăm încă din prima manșă, cu speranța că ne vom face returul de pe Oblemenco mai ușor. Știm deja ce înseamnă să câștigi Cupa și Supercupa, ne‑am simțit extraordinar să ne putem bucura de ele alături de suporteri și da, suntem nerăbdători să mai trecem prin astfel de momente”.

600.000 de euroeste cota de piață a lui Markovic, potrivit Transfermarkt

VIDEO Gustavo, jucătorul lunii februarie 2022: „Mentalitatea noastră este pozitivă! Suntem într-un moment bun, cu o atmosferă foarte bună”

Citește alte știri despre CS Universitatea Craiova

Gustavo, „Jucătorul lunii februarie”! Cum s-a votat + Declarațiile brazilianului: „Am marcat goluri în momente decisive!”

Laurențiu Reghecampf, reacție nervoasă la adresa celor de la CFR Cluj: „Petrescu poate să spună ce vrea el. Să le dăm trofeul de acum!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dansy
dansy  •  08 Martie 2022, 00:20

Jovan,sa mai păstrezi niște burlane ca sa-i dai in cap lui Kuba!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează