LIGA 1  ·  ASTRA - CFR CLUJ, 21:30, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Jucătorii Astrei au prime speciale înainte de meciul cu CFR Cluj: "Asta ne dorim"

Duminica, 13 Mai 2018, 11:23

Dani Coman, președintele Astrei, a vorbit despre meciul cu CFR Cluj, din această seară, și a dezvăluit că jucătorii au prime speciale în acest final de sezon.

"Da, va fi o primă suplimentară. Dar vom vorbi după acest meci. Important este să ne facem datoria, să câștigăm și să ieșim cu capul sus. Vrem să obținem maximum din aceste etape și să prindem un loc de cupe europene. Ne-am detașat de această luptă la titlu", a declarat Dani Coman, președintele Astrei, la Pro X.

Oficialul giurgiuvenilor a vorbit și despre situația fundașului Claudiu Belu, trimis de antrenorul Gigi Mulțescu la echipa a doua.

"Belu a refuzat să intre pe teren, iar Mulțescu și staff-ul său au propus să fie trimis la echipa a doua. Mie mi s-a părut ceva normal. Eu nu accept indisciplina la echipă și a fost trimis la formația secundă. Eu înțeleg greșelile în meci, un penalty ratat, dar nu indisciplina. Da, mai sunt două etape din acest sezon, dar Belu mai are un an de contract", a adăugat Coman.

  • Astra - CFR Cluj se joacă azi, de la ora 21:30. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.Un taximetrist a descris cu lux de amănunte ce a simțit după ce s-a infectat. Coșmarul prin care trece

Libertatea

Comentarii (17)

traian_v  •  13 Mai 2018, 18:46

Hai Astra !!!

Danut Ognean  •  13 Mai 2018, 18:25

fortza cfr

Danut Ognean  •  13 Mai 2018, 18:25

sunt prime venite de la marele gigi

Vezi toate comentariile (17)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Ciclism, Reluare

Tururi din Belgia

Eurosport 2
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
Program TV complet

Liga 1