FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Jucătorii dați afară de Steaua ar putea rămîne în Liga 1 » Destinație surpriză pentru cei patru fotbaliști

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2015 10:51

Dumitru Dragomir este foarte aproape de a deveni președinte la FC Voluntari, dar pînă să accepte oferta ilfovenilor, fostul președinte al LPF îi sfătuiește ce jucători să cumpere.

Dragomir le-a transmis celor de la Voluntari să îi aducă pe cei patru jucători pe care Steaua vrea să îi dea afară, Guilherme, Alcenat, Tade și Tahar.

"Tot ce dă Steaua afară, să ia FC Voluntari. Dacă îi transferă, scapă de retrogradare la pas", a spus Dragomir la ProTV.

"Le-am spus lui Reghe și lui Vali Argăseală că Alcenat, Tahar, Guilherme și cu Tade să nu mai vină în cantonamentul Stelei, să nu-i mai văd. Lăsați un om să se antreneze aici cu ei pentru a ne respecta contractul și aia e. La Steaua se face selecție naturală" Gigi Becali, patron Steaua

Citește și: Primul transfer al lui Dragomir la FC Voluntari e de 5 stele » Mitică ia cu el un atacant care "rupe tot, nene!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  27 Decembrie 2015, 19:16

foarte bine, sa se duca toti 4 la volunatri!

sibelius
sibelius  •  27 Decembrie 2015, 15:52
Postat de luciann pe 27 Decembrie 2015, 12:23

Alcenat, Guilherme si Tade ar trebui deocamdata sa ramana! Eu cred ca vor juca altceva cu Reghe dupa ce ii va "resuscita" Neubert! Cu Radoi nimeni nu juca nimic, era greu sa-ti dai seama de valoarea jucatorilor! Daca nici pana in vara nu "confirma" cu Reghe, atunci ar trebui dati!

Guilherme a jucat "nimic" si cu Galca. Alcenat a fost un transfer prost gandit. A fost adus pentru preliminarii, dar a fost plecat la Gold Cup, iar dupa ce a revenit a fost fortat.

sibelius
sibelius  •  27 Decembrie 2015, 15:32
Postat de botizann pe 27 Decembrie 2015, 13:05

:)))....Tade nu are Sa Mai joace in Liga 1 decat la Cfr ...Restul nu stiu pe ce perioada au contract Dar nu ii poate da afara cand vrea el , sau ii da Dar cu compensatii

asa cum a platit CFR compensatiile? sau salariile restante?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close