FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorii lui Dinamo se revoltă: "Cum să fii concentrat pe joc atunci când citeşti că echipa nu te vrea?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 20:25

Dinamo a rămas doar cu șanse matematice la play-off, iar vestiarul a fost dinamitat de mutările făcute de Mircea Rednic. Grecul Giorgos Katsikas (28 de ani), aflat pe lista plecărilor, afirmă că nimeni nu i-a transmis nimic despre viitorul său în Ștefan cel Mare.

"Am fost pe lista neagră de vreo trei sau patru ori. De fapt toţi am fost. Nu doar o dată am că sunt pe lista neagră, ci de vreo trei sau patru ori. Dar eu sunt încă aici. Nu ştiu ce se va întâmpla, eu am citit doar în presă despre astfel de lucruri, cu mine nu a vorbit nimeni.

Cum să fii concentrat pe joc atunci când citeşti ceva rău despre tine sau că echipa nu te vrea? Cineva trebuie să vină şi să îmi spună în faţă, sau să vorbească cu toată lumea faţă în faţă. Nu am avut nicio discuție cu Rednic? Nu, nu a vorbit nimeni cu mine", a declarat Katsikas pentru TV Telekom Sport.

Katsikas nu a făcut parte din lotul lui Dinamo pentru ultimele 3 partide din Liga 1.

Vezi și: 

Sacul de box al Ligii 1! Dinamoviștii au bifat a 4-a umilință MAJORĂ din mandatul lui Rednic » Ar trebui să fie demis?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
geo.b.
geo.b.  •  22 Decembrie 2018, 14:28

Da cum sa nu.Voi ati loat 30 de goluri din prea mare concentrare si asta pana la "lista neagra".Dupa lista neagra,mai luati 30,pentru ca nu va puteti concetra.Asai don vedeta ?

chris_bu67
chris_bu67  •  22 Decembrie 2018, 10:08

Katsikas,drum bun,jucătorule!

116318208879996
Costica Costica  •  22 Decembrie 2018, 10:04

cum sa fi concentrat daca toti joaca cum le taie capu dati dovada ca jucati pt dinamo jegosiilor si pe urma sa va faceti griji pe toti trebuie sa intrebam ce au jucat daca au furat o de la neica nimeni acum vati razbunat pe rednic vati inselat asta face curatenie si bine face hu

Vezi toate comentariile (30)
Comentează