FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul care-i dă dureri de cap lui Gigi Becali: „M-aș bucura să plece, să scap de el!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 15:15

Gigi Becali își dorește ca transferul lui Alexandru Mitriță în MLS să se perfecteze. Patronul FCSB consideră că atacantul oltenilor nu este la fel de valoros ca „perlele” din lotul lui Mihai Teja.

„M-aș bucura să plece Mitriță în Statele Unite. Așa scăpăm de el. Când un jucător are clauză de 6 milioane, nu poți să ceri 7. Și eu pot să-l iau pe Mitriță. Dau banii în cont și-l iau. Când un jucător are clauza de 6, nu poți sa ceri mai mult. E 8 clauza? Nu mă interesează. Să fie sănătoși.

Aș vrea să plece, să scap de el. Noi avem drept contracandidate la titlu Craiova și CFR. Gică nu vrea, el a spus să nu-l trecem, că nu se bate la titlu cu Viitorul”, a spus Becali la PRO X.

„Mitriță nu e cel mai valoros din România. Sunt Man, Tănase în fața lui. Nu poate să-i întreacă Mitriță. Ei vor costa mai mult. O să vedeți sâmbătă, la meciul din campionat, cine sunt Man și Tănase”
Gigi Becali, patron FCSB

Zilele trecute, jurnaliștii de la ESPN anunțau că New York City e dispusă să pună pe masa Craiovei 8 milioane de euro, precum și un salariu de un milion de euro anual pentru starul din Bănie. În acest moment, New York City FC se află pe locul 3 în MLS.

(de Cosmin Olteanu)

Vezi și: 

Gigi Becali anunță: „O să fac echipă de fotbal feminin, dar o să intre în faliment” + De ce s-a lăsat fiica lui de fotbal

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (14)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  30 Ianuarie 2019, 18:29

Mai usor cu perlele pe scari ca s-ar putea sa fie pietre la rinichi!

grandetorito
grandetorito  •  30 Ianuarie 2019, 18:20
Postat de grandetorito pe 30 Ianuarie 2019, 18:17

:)))) Bravo moderatorule! Imi scer scuze pentru folosirea cuvantului ***. Am folosit expresia "*** de ***" in sensul de: stupid, fara sens, ridicol, absurd. Articolul in sine este jignitor, nu comentariul meu.

Thumbs up! ;)

grandetorito
grandetorito  •  30 Ianuarie 2019, 18:17
Postat de grandetorito pe 30 Ianuarie 2019, 16:43

Nu stiu cum si de unde s-a ajuns la inventia asta. Pe site-ul ESPN nu exista nicio informatie legata de Mitrita si New York City FC. Singurul website care a scris ceva ieri este www.mlssoccer.com, iar acesta a preluat zvonul de la... "Romanian outlet Fanatik claims that New York City FC are set to splash out a transfer fee of “at least €8 million” ($9.1 million) to sign Romania international Alex Mitrita from Universitatea Craiova on a four-year deal worth around around €1 million ($1.1 million) in wages per season." I call it ***!

:)))) Bravo moderatorule! Imi scer scuze pentru folosirea cuvantului ***. Am folosit expresia "*** de ***" in sensul de: stupid, fara sens, ridicol, absurd. Articolul in sine este jignitor, nu comentariul meu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează