FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

CS U Craiova își pierde vedeta! Transfer pentru Mitriță în MLS! Americanii dau toate detaliile mutării: „E o chestiune de timp” + au pus deja ochii pe un jucător de la o rivală

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 22:52

Alexandru Mitriță s-ar putea despărți de CS U Craiova în această iarnă. Fotbalistul cumpărat de la Pescara pentru 730.000 de euro ar putea ajunge în MLS, la New York City.

Americanii scriu deja despre faptul că Mitriță va ajunge în MLS pentru a-l face uitat pe David Villa. În acest moment, oferta lui New York City este de 6 milioane, iar discuțiile sunt foarte avansate. Jucătorul ar urma să câștige 1,3 milioane de euro/an.

„Poate Mitriţă să fie soluţia câştigătoare pentru NYCFC?”, se întreabă cei de la NYCFC BLUES BR, care dau și detalii despre mutare.

„În acest moment, atacantul străluceşte în România, unde a marcat 12 goluri în 16 meciuri. Deja şi-a depăşit performanţele de anul trecut, când punctase de 7 ori în 21 de apariţii. E doar o chestiune de timp până când mutarea va fi oficializată, iar Mitriţă, la 23 de ani, poate fi un jucător vital pentru viitorul pe termen lung al clubului”.

3.500.000 €este cota lui Mitriță pe transfermarkt 

Îl vor pe Ioniță II!

Oltenii s-au dat de gol că s-ar putea despărți de Mitriță prin interesul pe care și l-au manifestat față de Alexandru Ioniță II, de la CFR Cluj. Oficialii campioanei au recunoscut asta, însă neagă o posibilă despărțire de jucătorul adus de la Astra. 

„A fost o întrebare a celor de la Craiova, dar nu s-a discutat despre bani. Noi îl vrem pe Ioniță, altfel probabil am fi avansat discuțiile”, a zis Bogdan Mara la TV Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
kordell
kordell  •  31 Ianuarie 2019, 04:08
Postat de peluza pe 29 Ianuarie 2019, 23:37

Cu Milan a jucat foarte bine, dar atunci nu a fost sustinut, Universitatea nu avea echipa.

Gigistule scrii mult , prost si fara nici o idee .

1917554465234186
Silviu Nick  •  31 Ianuarie 2019, 00:58

Conform tuturor surselor mediatice din lume, citate de fanatic.ro, gsp.ro, și ziare.ro, Alex Mitriță are pe masă oferte de la FC Barcelona, Juventus Torino, Real Madrid, Liverpool, Celtic Glasgow, Bayern Munchen, AC Milan, Manchester City și încă vreo 40 de cluburi. L-ar dori și FCSB dar nu au bani suficienți. Felicitări presei sportive din România. !!!

grandetorito
grandetorito  •  30 Ianuarie 2019, 16:53

"Sursele sport.ro sustin ca mijlocasul ofensiv are o oferta concreta de la New York City FC din MLS!" *** asta a fost preluata de Fanatik, apoi de niste amatori pe Twitter, apoi de ziare.ro si intr-un final de gsp.ro. Asta asa ca sa va faceti toti de ras!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează