FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul din cauza căruia Dică e criticat dur: "Își dă cu stângul în dreptul un meci întreg"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 27 septembrie 2018 19:22

Ion Crăciunescu, 68 de ani împliniți azi, a continuat tirada de critici la adresa antrenorului lui FCSB, Nicolae Dică. După ce în urmă cu o săptămână susținea că Dică nu are autoritate la echipă, fostul arbitru spune că nu i-a plăcut cum a procedat tehnicianul în meciul câștigat cu Dunărea Călărași, 2-0.

"Ce am văzut n-aș vrea să mai văd. FCSB-ul are o altă problemă, dacă se chinuie să câștige la Călărași. Rusescu își dă cu stângul în dreptul un meci întreg și tu îl scoți pe ăla care joacă bine? Pe urmă vine și se rățoiește că are presa ceva cu el!

Nu știe, săracul (n.r. Nicolae Dică), se învârte pământul cu el și el nu știe. Poate să fie un antrenor bun, dar nu acum. După părerea mea, și Clujul e de nerecunoscut”, a declarat Ion Crăciunescu la Radio Sport Total FM.

Crăciunescu a vorbit și despre ziua sa de naștere și susține că a fost sunat de Adrian Porumboiu, care și el a împlinit astăzi tot 68 de ani: "Nu simt nicio modificare. Mi-a dat un telefon Porumboiu, m-a invitat să sărbătorim împreună și i-am zis «Bă, vin peste doi ani la tine, că schimbăm prefixul»".

Citește și: Marius Șumudică, ponturi pentru patronul FCSB: "I-am spus lui Gigi să-l ia"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1848148491941527
Gabriel Mihalache  •  28 Septembrie 2018, 07:44

crăciunescu e antrenor sau comentator , zici că sunt banii lui în joc.

liviuemil
liviuemil  •  27 Septembrie 2018, 23:45

Craciunescu a avut dintotdeauna un dinte ( o proteza intreaga ) inpotriva Stelei !

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  27 Septembrie 2018, 20:15
Postat de gerula.xi pe 27 Septembrie 2018, 20:03

Bine ca vede cum Rusescu isi da cu stangu-n dreptul, dar nu vede ca Tanase da cu piciorul (meci de meci) doar in/de pamant..!

Mult mai grav e faptul că, dacă treci pe lângă orice școală generală, vezi cum școlăreii spun bancuri cu / despre ciumetele cu "ABC-darul" !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează