FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul din Liga 1 la care visează Becali: "Acum dau 2 milioane de euro pe el! Aș fi dat și 10 milioane, dar cu două condiții"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2018 22:33

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre campania de transferuri a echipei sale și a spus că singurul jucător din Liga 1 care îi place este Alexandru Mitriță, mijlocașul ofensiv de 23 de ani de la CSU Craiova.

"Nu poți să mai faci mutări surprinzătoare, să găsești un jucător bun pentru 500.000 de euro. Nu am ce să fac. Nu am limită la bani, plătesc și 5 milioane de euro. Dar nu am pe cine! Pe cine să transfer?

Pe Mitriță l-aș lua oricând. Dar îl dă Craiova? Nu-l dă. Eu îl vreau, dar nu-l dă. Aș da acum 2 milioane de euro pentru el. Aș fi dat și 10 milioane, dar nu e jucător de 10 milioane. Dacă dau 3 milioane, mai pot lua 3,1 milioane pe el? Atât e valoarea lui. Face 2 milioane.

El nu are statură. Nu e înalt și are 23-24 de ani. Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane (n.r. Mitriță are 1,71 metri)", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

2.500.000 €este cota lui Alexandru Mitriță, potrivit transfermarkt

Alexandru Mitriță a fost cumpărat în ianuarie de CSU Craiova, pentru 700.00 de euro, de la Pescara. A mai jucat la Turnu-Severin și Viitorul, iar timp de șase luni, între septembrie 2013 și decembrie 2013 a jucat la juniorii celor de la FCSB.

Citește și: Gigi Becali anunță că schimbă strategia la FCSB: "Orice om se perfecționează! Am ajuns la această concluzie"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (27)
romeverest
romeverest  •  18 Iulie 2018, 10:15

Doamne.....cate tampenii poate spune omul asta !! Adica, nu dai 2 ml. de euro pe Mitrita, care, mic fiind, este cu o clasa peste fotbalistii Fcsb-ului, dar platesti aceleasi sume pentru "gloabele" de Tanase sau Coman !! Om nebun !!

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  18 Iulie 2018, 08:09
Postat de zorah pe 18 Iulie 2018, 06:03

Astia nu termina campionatul mai sus de locul 3-4 fara Budescu, o sa vedeti.

Iar voi o sa fiti campionii play outului din nou. Ha ha ha ha ha

observator_federal
observator_federal  •  18 Iulie 2018, 06:38

Un film scurt pe Youtube, din august 2012, îl arată pe Mitriță împreună cu unchiul său prin ruinele fostului stadion din Craiova ("o ruină alb-albastră" era titlul imaginilor)... Spunea el în film: "Aici a fost visul meu să joc dar văd că nu se mai poate". În acel an Mitriță a plecat la Hagi și s-a făcut remarcat la primul turneu în străinătate, ulterior fiind printre primii exportați de academia din Ovidiu. În anii degringoladei fotbalului craiovean Gigi putea spera să ia jucători olteni, acum a ajuns să privească "peste gard" în curtea Craiovei sau să fure (cel mai profitabil mod de achiziție!) vreun Pacionel...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează