FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul dorit de patron e cu un pas la FCSB: "E adevărat că i-am promis domnului Becali asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 17:20

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, susține că a ajuns la o înțelegere verbală cu Gigi Becali pentru Olimpiu Moruțan (18 ani).

"Eu cred că Olimpiu poate ajunge la două milioane de euro. Este adevărat că i-am promis domnului Becali că, în momentul în care voi primi o ofertă scrisă, voi discuta cu dânsul înainte să fac următorul pas. Acum avem diverse propuneri de la mai multe echipe, dar nimic scris.

Sunt foarte liniştit legat de această problemă, pentru că Olimpiu este de o maturitate fantastică. El ştie că trebuie să joace şi nu poate fi convins că la FCSB ar face-o imediat. La Botoşani poate creşte în continuare. Cazuri gen Alibec, De Amorim, Pleaşcă ridică nişte semne de întrebare pentru orice jucător.

Spre deosebire de Moruţan, Golofca nu mai ştia nici cum îl cheamă după două zile de la momentul în care a aflat că-l vrea Becali", a declarat Valeriu Iftime la TV  Digi Sport.

600.000 €este cota lui Moruţan pe transfermarkt.de

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (18)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  30 Noiembrie 2017, 21:54

La cati gagauta s-au distrus la fc Staul bekali, din cand in cand mai apare si cate unul cu minte. Morutan poate creste inca la echipa de club si daca are un impresar forte merge sigur la un club din Spania sau Italia. Decat oaie pe pasune mai bine lup in padure.

valyomanyd
valyomanyd  •  30 Noiembrie 2017, 21:25

În urmă cu o lună tot la un pas era :))) Nu înaintează deloc ? :)))

1113926561959851
Ionut Ernuteanu  •  30 Noiembrie 2017, 21:10

...un alt subiect de presă vandabil,ce va face să credeți că deja are un picior antamat!? Până nu e prezentat în 'carne și oase', se pot întâmpla multe,înțelegerile verbale se pot confirma sau nu.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează