FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Jucătorul la care visează Becali anunță: "Am tendința de a mă îngrășa" » Ce crede fotbalistul că trebuie să schimbe

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 15:42

Gigi Becali insistă pentru transferul lui Răzvan Marin, iar mutarea s-ar putea realiza la iarnă, dacă Viitorul acceptă oferta Stelei.

Mijlocașul de 20 de ani a vorbit despre el și a spus că are tendința de a se îngrășa.

"Nu prea îmi plac dulciurile. Dar mă cam îngraș. Am tendințe de a mă îngrășa, mai ales în vacanțe. Se depune pe burtă. Nu fac 1.000 de abdomene pe zi. Fac cu echipa, dar nu așa multe.

Eu mi-aș dori să rămân la Viitorul până în vară ca să prind mai multă încredere în mine, să mă dezvolt și să să joc mai mult. Iau în calcul orice posibilitate. Nu mă grăbesc să mă transfer.

Nu vreau să vorbesc despre calitățile mele. La defecte, aș trece faptul că nu prea am viteză. Și trebuie să fiu mai agresiv în unele situații. Și mai trebuie să învăț chestiuni de poziționare în teren", a spus Marin într-un interviu pentru ziarul Libertatea.

1.250.000 €este cota lui Răzvan Marin, potrivit transfermarkt.de

Despre Marin s-a spus că este dorit de echipe precum Juventus, Napoli, Ajax, PSV și AS Roma.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează