FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Justin Ștefan se ia de Burleanu și-l ironizează după CFR Cluj - Dinamo: „E adevărat că ar fi rămas la Erevan, unde și-ar fi cumpărat un post de radio?”

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 14:51 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 14:54

Justin Ștefan, secretarul general al LPF,  a avut o reacție dură după arbitrajul lui Marcel Bîrsan din meciul CFR Cluj – Dinamo 1-0.

Oficialul Ligii Profesioniste de Fotbal, un aprig contestatar al lui Răzvan Burleanu, a criticat arbitrajul lui Bîrsan, dar și modul în care FRF și CCA conduc arbitrajul românesc. La finalul mesajul postat pe Facebook, Ștefan l-a ironizat pe Burleanu, făcând referire la înfrângerea României din Armenia, 2-3.

Justin Ștefan: „Nu e vina lui Bîrsan ci a celor care  l-au inventat, l-au educat, l-au pregatit”

„O discuție fără sfârșit a devenit catastrofalul arbitraj din Liga 1. Și e fără sfârșit pentru că numerele de acrobație ale «bărbaților în negru» se produc etapă de etapă cu largul concurs al CCA, care permite, prin procesul de delegare, astfel de momente, cum au fost cele provocate de Marcel Bârsan la CFR-Dinamo. 

Nici campioana, care a câștigat, nici «câinii roșii», care au pierdut, nu au vreo vină pentru că au fost arbitrați astfel. Clujenii sunt arătați cu degetul, pe nedrept, ca beneficiari ai uriașelor greșeli ale arbitrului, Dinamo e, tot pe nedrept, victima lor.

Sunt convins că Bârsan a făcut ce a făcut deoarece atâta a putut, cel puțin la meciul de ieri. Îl știu pe Marcel de ani mulți, nu l-am mai întâlnit de ceva vreme, dar am convingerea că a rămas băiatul modest și onest pe care l-am cunoscut. Dar, repet, nici vina lui nu e întreagă. Ci a celor care l-au inventat, l-au educat, l-au pregatit, l-au perfecționat, permițându-i să intre pe un teren de fotbal, în opinia mea, nepregătit să conducă meciul de aseară la cel mai înalt nivel profesional. Și sunt mulți, din păcate, în situația lui, semn ca arhitectura educației în zona arbitrajului, precum și procesul de delegare puse la punct de FRF și CCA, lasă de dorit.

Plaga aceasta sufocă fotbalul românesc. Echipele, avantajate sau dezavantajate, nu mai suportă această batjocură, fanii nu mai suportă, federația însă defilează cu astfel de arbitraje. Pentru ea sunt marcă înregistrată, cu tot cu consecințe. E semnul cel mai clar al modului ei de lucru. 

Afară ne bate Armenia, acasă arbitrii fac ce fac. Oamenii ar avea ceva întrebări pentru «patronul» acestor evenimente. Apropo, mai știți ceva de domnul Burleanu? E adevărat că ar fi rămas la Erevan, unde și-ar fi cumpărat un post de radio?”, e mesajul lui Justin Ștefan.

VIDEO Florentin Petre, după o nouă înfrângere a „câinilor”: „Dacă Dinamo juca în „11”, altfel cred că stăteau lucrurile”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Gigi Becali, intervenție dură după CFR Cluj - Dinamo » Acuză o conspirație: „Așa sunt ordinele: toată lumea pentru CFR!”

Varianta CFR-ului pentru erorile lui Marcel Bîrsan: „Știți ce s-a auzit din tribune? Arbitrul a dat galbene și pentru asta”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
creeperno290
creeperno290  •  06 Aprilie 2021, 22:48

Si lpful e partasa la bascalia numita liga 1

kyil
kyil  •  06 Aprilie 2021, 19:35

Vrei sa falimenteze si Radio Erevan. Stai chill ca revine el :)) e pe felie aici cu salariu mare ai beneficii regesti. El boudoeanu,eternul secund,vodchin si ra2 trebuie sa plece.

observator_federal
observator_federal  •  06 Aprilie 2021, 16:34

Justin Ștefan este un caz tipic de conflict de interese pentru o persoană intr-o funcție importantă de decizie. Un *** intrigant, o *** care a pus umărul la afacerea ciobanului chiar cu riscul distrugerii fotbalului românesc. Cum scăpăm de ăsta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează