FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

Kamil Bilinski aplaudă victoria lui ASA de aseară: "Sper să ia campionatul! E bine că Steaua a pierdut înainte de meciul cu noi"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2015 17:30

Dinamovistul Kamil Bilinski e pregătit pentru derby-ul cu Steaua de duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi, Look și liveTEXT pe GSP.RO.         

"Mai sînt două zile pînă la un meci foarte important pentru noi și pentru fani. Normal că sîntem motivați, este un meci special pentru istoria lui Dinamo. E bine pentru noi că Steaua are probleme acum, că nu a avut rezultate bune.

Va fi un meci total diferit, e unul special, un derby. Sper să cîștigăm, ar fi foarte bine pentru istoria lui Dinamo și pentru suporteri", a declarat Biliniski.

...despre înfrîngerea Stelei cu ASA: "Pentru mine nu a contat cine a cîștigat dintre Steaua și ASA Tîrgu Mureș, dar pentru echipă e important că Steaua a pierdut ultimele meciuri. Sper ca Tîrgu Mureș să cîștige campionatul, dar vom vedea ce se va întîmpla. E normal ca suporterii dinamoviști să fie de aceeași părere și să le țină pumnii celor de la Tîrgu Mureș. Ultimele cinci meciuri vor fi foarte interesante".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
catalin931
catalin931  •  01 Mai 2015, 11:12

Acest campionat nu o sa fie castigat de ASA, ci pierdut de Steaua/FCSB. Datorita scandalului cu uite sigla, nu e sigla si a managmentului defectuos din iarna, cand s-a vandut fara cap. Plus ca muresenii au fost impinsi de la spate sa castige meci de meci.

vasy86le
vasy86le  •  01 Mai 2015, 08:58

Meciul cu steaua e ca si pierdut, uitati-va in ce hal jucam de cand e ratatul de stoican antrenor, nu am vazut o partida buna care sa imi dea sperante ca avem vreo sansa in fata stelei, daca totusi se produce minunea, tot respectul meu si scuzele mele pentru neincredere :)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Aprilie 2015, 20:52

kamil, era mai bine daca nu ratai exasperant in ultimele 4 meciuri, uneori singur cu portarii adversi. mai ales cu cfr, dar si in alte partide anterioare, ratarile tale au insemnat puncte pierdute. nu mai esti in forma, dar nu e numai vina ta. daca echipa e impotenta si nu poate sa iti aduca baloane utile, dupa 3-4 meciuri, tu, ca atacant, uiti care e scopul si durata vizitei la stadion.)

Vezi toate comentariile (40)
Comentează